Keanu Reeves, despre tragedia care i-a schimbat viata. Intr-un an de zile si-a pierdut fiica si iubita

/ / Modificat: 2019-09-03
Keanu Reeves, despre tragedia care i-a schimbat viata. Intr-un an de zile si-a pierdut fiica si iubita

Keanu Reeves a implinit varsta de 55 de ani si este unul dintre cei mai buni si apreciati actori de la Hollywood. In ciuda averii sale de 144 de milioane de dolari, acesta duce o viata modesta. Conduce o masina ieftina si locuiste intr-un apartament modest, iar uneori circula cu metroul. 

Keanu Reeves si tragediile care i-au marcat viataKeanu Reeves nu a avut o viata usoara. Desi nu ai putea spune asta cand te gandesti la cat de faimos este. Actorul a avut parte de doua tragedii care l-au marcat si l-au schimbat pentru totdeauna.

La doar cinci ani de la moartea celui mai bun prieten din cauza unei supradoze, actorul a cunoscut-o pe asistenta lui David Lynxh, Jennifer Syme. Dar povestea spusa chiar de actor pentru cheatsheet.com a avut un sfarsit tragic.

"In 1998, am cunoscut-o pe Jennifer Syme. Ne-am indragostit la prima vedere si, in 1999, Jennifer era insarcinata cu fiica noastra. Din pacate, la opt luni, copilul nostru s-a nascut fara viata. Am fost devastati de moarte ei si, intr-un final, relatia noastră a luat si ea sfarsit. Un an si jumatate mai tarziu, Jennifer a murit într-un accident de masina. De atunci, am evitat relatiile serioase sau sa am copii."

"Suferita isi schimba forma, dar nu se termina niciodata"

Jennifer Syme avea doar 28 de ani,cand si-a pierdut viata, pe 2 aprilie 2001.

"Aceasta suferita isi schimba forma, dar nu se termina niciodata. Oamenii cred ca poti trece peste asta, dar se insala. Cand oamenii pe care ii iubesti pleaca de langa tine, ramai singur," a marturisit Keanu Reeves intr-un interviu acordat publicatiei Parade in 2006.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre