Kamara lupta in continuare pentru ca fiul sau sa se faca bine: "Am visat ca mergea de-a busilea"

/ / Modificat: 2020-02-12
Kamara lupta in continuare pentru ca fiul sau sa se faca bine:

Kamara, solistul trupei Alb Negru" lupta in continuare pentru ca fiul sau sa se faca bine. Micutul Leon, in varsta de 5 ani, a fost diagnosticat la nastere cu tetrapareza spastica si ­nu isi poate misca mana stanga si nici picioarele. 

Baietelul a fost tratat la clinici din strainatate, dar mai are nevoie de alte interventii pentru a putea merge. Tatal sau a scris un mesaj emotionant pe pagina de Facebook.

"Leon e un campion. Un invingator care a reusit sa faca progrese mari in cateva luni, cum nu a reusit in 3 ani. Tratamentele cu celule stem impreuna cu Kinetoterapie si cu Ergoterapie au dat rezultate mari. Acum urmeaza alti pasi: Miofibrotomia (n.r. - proceduri care reduc contracturile si spasticitatea), la Barcelona si apoi Rizotomia Dorsala (n.r. - o operatie cu ajutorul careia se rezolva problemele spasticitatii la copiii cu paralizii) in Statele Unite, la Doctorul Park. Vom face tot ce ne sta in putinta ca Leon sa mearga pe picioarele lui, cu Voia Bunului Dumnezeu. A sti sa fii om, inseamna mai intai de toate sa te uiti in jurul tau si sa faci atat bine cat poti. A face bine e o filozofie de viata," a scris Kamara.

Leon a suferit trei interventii cu celule stem

Leon a facut pana acum trei interventii cu celule stem la o clinica din Turcia, iar rezultatele sunt vizibile. Insa cantaretul mai are nevoie de 100.000 de euro ca sa-l poate duce pe fiul sau la alte tratament in strainatate. Din acest motiv a demarat o campanie cu ajutorul careia spera sa stranga banii necesari.

"Facem tot posibilul ca Leon sa se vindece. Am visat ca mergea de-a busilea, ceea ce ar fi un prim pas. El are doar manuta dreapta functionala, dar, daca vom reusi sa-i vindecam si mana stanga, la spitalele din Spania si din America, vom fi fericiti. Speram sa stea in picioare si sa mearga, sunt multi copii care au avut aceasta boala grea, dar care s-au vindecat. Le multumesc tuturor celor care ne ajuta," a declarat Kamara pentru Click!. 

Sursa: Click!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Kamara Campanie Celule stem

Articole recomandate

Citeste si despre