Jojo si Paul Ipate, obligati sa stea in casa

/ / Modificat: 2019-04-04
Jojo si Paul Ipate, obligati sa stea in casa

Dupa ce a fost nevoit sa se retraga din competitia de la Asia Express, din cauza unei hernii de disc, acum actorul este nevoit sa stea izolat in casa.

De asemenea, Jojo a fost nevoita sa isi anuleze toate spectacolele din aceasta perioada, pentru a avea grija de iubitul sau, care, la 34 de ani, a facut varicela.

”Cum iti dai seama ca ai suflet de copil? Faci varicela la 34 de ani. O parte din privilegiul de a fi tatic, este ca poti sa faci varicela in acelasi timp cu ceilalti copii din scoala.

Din pacate nu pot sa onorez spectacolele din aceasta saptamana de la Barlad, Tecuci si Otopeni cu piesa “Cum se face”, pentru ca acest minunat virus ma va tine in casa cel putin 2 saptamani. Imi cer scuze atat celor care au cumparat bilet sa ma vada pe mine in mod special 🙂, cat si celorlalti, dar varicela te face mai putin talentat si nu ma pot prezenta asa in fata voastra. In schimb, voi fi inlocuit de colegul nostru, poate mai talentat decat mine si chiar mai chipes, Daniel Hara. Cel putin el nu va avea bubite. Imi pare rau pentru cele intamplate, nu e nimeni vinovat, nici macar eu”, a declarat actorul.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Varicela

Articole recomandate

Citeste si despre