Iulia Albu, raspuns dur pentru fostul sot: "Efectiv ne rugam de el sa isi viziteze copilul"

/ / Modificat: 2020-05-12 10:41:21

Iulia Albu si fostul sot, Mihai Albu, si-au declarat razboi total dupa ce designerul s-a plans ca nu isi poate vedea fetita in aceasta perioada de izolare.

iulia albu

El o acuza pe fosta partenera, care i-ar fi transmis ca este prea riscant sa-l lase sa se intalneasca cu copilul, pentru ca el merge zilnic la atelier.

Azi (n.r.- sambata, 9 mai) se implinesc 62 de zile de cand nu mi-am vazut copilul. Motivul ar fi ca este pandemie si ca nu trebuie expus copilul inutil. Am reusit cu greu sa vorbesc de vreo patru ori cu ea la telefon si mi-a reprosat ca i-a spus mama ei ca m-as fi dus la serviciu in perioada aceasta si ca as fi fost prea expus la virus," a fost mesajul lui MIhai Albu pe Facebook.

Raspuns dur al Iuliei Albu pentru fostul sot

Iulia Albu nu a ramas datoare si i-a raspuns unui internaut care i-a reprosat acesata situatie. Replica sa pentru fostul sot a fost una foarte dura.

"Nu mai lua ca adevar absolut elucubratiile unui ipocrit. Efectiv ne rugam de el sa isi viziteze copilul, iar el refuza, spunand ca ne batem joc de el si ca el nu are timp. El ar vrea sa o vada doar la el acasa, unde sta cate 8 ore pe tableta si practic nu il deranjeaza. In aceasta perioada o poate vedea strict in fata blocului, unde se pot juca si 3 ore, dar na, asta presupune un efort pentru el, din cate inteleg," a raspuns Iulia Albu.

"Poate ca a fost impresionata de mesajul meu disperat"

Dupa acest schimb dur de replici, Mihai Albu a dezvaluit ca a reusit sa-si vada fetita, pe Mikaela, cu care a petrecut o ora si jumatate, in fata blocului.

"Iulia m-a sunat astazi sa vin sa o vad pe Mikaela, poate ca a fost impresionata de mesajul meu disperat de pe Facebook. Sunt un tata care isi iubeste enorm copilul. Am stat o ora si jumatate cu ea, in fata blocului Iuliei, am avut masca de protectie, ne-am simtit tare bine amandoi. I-am dus bombonele si biscuitei. As fi vrut sa o vad mai des, macar video, pe Internet, sa-mi alin dorul, sa o incurajez sa treaca peste aceasta perioada de izolare. Mi-a prins bine intalnirea, zambesc din nou!," a declarat Mihai Albu pentru Click.

Mihai Albu si Iulia Albu au divortat in urma cu opt ani, dar divergentele dintre ei cu privire la copil sunt de notorietate. 

Articole recomandate

Citeste si despre