Ioana Ginghina, reactie dura la adresa fostului sot: "Copiii sunt rai la scoala"

/ / Modificat: 2019-08-19
Ioana Ginghina, reactie dura la adresa fostului sot:

La o luna de la divortul de Ioana Ginghina, actorul Alexandru Papadopol si-a facut o noua relatie. Acesta a fost surprins pe strada in timp ce se saruta cu actrita Adriana Titieni.

Fosta sa sotie a fost surprinsa sa vada acele imagini si a marturist ca nu se astepta la asa ceva, pe strada.

"Nu banuiam, gandeste-te ca noi nu mai vorbim de atata timp, nici nu am stat vreodata sa il urmaresc. El a plecat din februarie de acasa, deci, eu nu mai stiu mare lucru. Eu am depus actele tocmai pentru ca nu se mai intampla nimic, nu mai venea. Nu cred sincer ca era dinainte, adica de acum un an relatia, nu cred ca asta e motivul. Deci, e ceva nou. Nu cred, sincer, eu nu am fost niciodata omul care sa caute in telefoane, in mail-uri. Stii cum e, ce nu stii, te face fericit. Niciodata nu am fost asa si nici nu voi fi de acum incolo, ca nu e cazul," a explicat Ioana Ginghina pentru Antena Stars.

"Copiii sunt rai la scoala"

Actrita a spus ca este normal, ca la un moment dat, unul dintre ei sa-si gaseasca un alt partener, dar a fost dezamagita sa-si vada fostul sot in astfel de ipostaze. Ea se gandeste la fiica lor, Ruxandra, care ar putea fi afectata de acele imagini.

"La un moment dat, oricum ar fi aparut, ca e la unul, ca e la altul, la un moment dat aparea cineva. Dar sa nu fie atat de public si sa nu fie atatea saruturi patimase in public. Eu asta as fi vrut, si de la mine am pretentia, sa nu fie pe strada, in locuri publice, deoarece copiii sunt rai la scoala. Internetul le este la indemana, nu trebuie sa le spuna parintii acasa," a mai spus Ioana Ginghina.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ioana ginghina Ioana ginghina divort

Articole recomandate

Citeste si despre