Ioana Ginghina, la psiholog dupa despartirea de sotul sau: "Joc teatru mai ceva ca in seriale"

/ / Modificat: 2019-06-11
Ioana Ginghina, la psiholog dupa despartirea de sotul sau:

Ioana Ginghina a trecut prin momente foarte grele, dupa ce mariajul sau de 12 ani cu Alexandru Papadopol s-a destramat.

Aceasta a ramas alaturi de fiica lor, Ruxandra, pe care actrita incearca sa o protejeze cat mai mult. "Cand esti mama te gandesti prima data la copil", a spus Ioana Ginghina.

Actrita a marturist ca a fost atat de afectata de despartire, incat a apelat la ajutor specializat, mai ales ca nu se mai putea preface in fata fiicei sale ca totul este in regula si toate problemele se vor rezolva. Ioana a marturisit ca anul trecut de ziua sa, in septembrie, si-a facut cadou o vizita la psiholog.

De ce mai exact?

"Somnul era din ce in ce mai prost si incepusem sa iau cu pumnul pastile de plante recomandate de unul si altul, dar care nu isi faceau efectul.

Adormeam relativ repede, insa ma trezeam dupa 2-3 ore si se trezea si a mea minte, plina cu ganduri si scenarii care mai de care, apoi urma nodul in stomac care nu ma mai lasa de mult sa mananc si gata cu somnul. Si asta se intampla noapte de noapte.

Prietenii au venit si m-au ajutat insa au si ei problemele lor, unde mai pui ca sunt subiectivi, toata lumea intr-un fel se gandeste la ce ai putea face sa "salvezi" anumite situatii, nu la faptul ca eu ma prabusesc, ca ma doare la propriu si joc teatru mai ceva ca in seriale, ca sa arat copilului meu, dar si societatii ca totul va fi bine, ca totul este in regula cu mine.

Insa nu este usor, mai ales cand esti 24 din 24 alaturi de un suflet care se agata cu disperare de tine, ca tot ce are stabil in acest moment esti tu, mama, deci trebuie sa-i arati ca viata merge inainte, ca fericirea vine din lucrurile mici, ca ne bucuram ca suntem sanatosi si ca avem tot ceea ce ne trebuie, texte clasice as putea spune, dar care pot fi luate ca reper in anumite situatii.

Si da, ea, Ruxi, aceasta fetita de 10 ani este o minune, care ma ajuta foarte mult ca este acolo langa mine si nu ma lasa sa ma prabusesc.

O face inconstient, caci nu stie exact ce e in sufletul meu, dar exact aceasta naivitate a ei si multitudinea ei de dorinte imi da atata speranta", a scris Ioana Ginghina pe blogul sau.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ioana ginghina Ioana ginghina divort

Articole recomandate

Citeste si despre