Ioana Ginghina, despre relatia fiicei sale cu tatal sau, Alexandru Papadopol. "Este nevoie de timp si rabdare"

/ / Modificat: 2019-06-21
Ioana Ginghina, despre relatia fiicei sale cu tatal sau, Alexandru Papadopol.

Ioana Ginghina a pus punct mariajului de 12 ani cu actorul Alexandru Papadopol cu care are o fiica in varsta de 11 ani.

In fata notarului, cei doi au decis sa aiba custodie comuna, dar actrita a dezvaluit ca intre tata si fiica nu exista o relatie buna, in conditiile in care nu s-au mai vazut de cateva luni.

"In acest moment, Ruxandra si tatal sau nu au o relatia prea buna. Nu s-au mai vazut si nu si-au mai vorbit de mult timp. Dar sunt sigura ca lucrurile se vor rezolva. Doar ca este nevoie de timp si rabdare. Asta trebuie sa inteleaga tatal sau si toata lumea. Au fost vorbe grele aruncate mie si Ruxandrei. Daca fetita nu punea o cana unde trebuie incepeau reprosurile", a declarat Ioana Ginghina pentru Antena Stars.

"Divortati ca nu mai pot"

Fiica celor doi nu a fost luata prin surprindere de divort. Chiar ea si-a sfatuit mama sa renunte la casnicie, pentru ca se saturase de certurile dintre parintii sai.

"Ruxi a ajuns sa imi zica demult: mama, divortati ca nu mai pot! Terminati odata ca nu mai pot eu! Fiecare la casa lui, ca nu se mai poate!" A asistat la multe certuri, desi incercam sa ne ascundem, mai ieseam ope terasa, dar isi dadea seama. In ziua in care am fost la notar, desi stia ca mergem sa divortam nu a avut nicio reactie, nu a venit cu noi", a mai spus actrita.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ioana ginghina Ioana ginghina copil Ioana ginghina divort

Articole recomandate

Citeste si despre