Horia Brenciu despre baietelul adoptat: Este copilul nostru de cand s-a nascut

/ / Modificat: 2018-12-03
Horia Brenciu despre baietelul adoptat: Este copilul nostru de cand s-a nascut

Desi avea trei fete, Horia Brenciu si sotia sa, Alice, au decis sa adopte un copil. Au luat un baietel, pe nume Toma, pe care l-au crescut inca de cand s-a nascut. Acum, micutul are aproape cinci ani.

Horia Brenciu il adora pe Toma si spune ca nu ar vedea viata fara el. Baietelul si fetita lui biologica Mina, se inteleg de minune si sunt de nedespartit.

„Toma este baiatul nostru. Este adevarat ca nu l-a purtat Alice in burta, insa este baiatul nostru din clipa in care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cantat si la fotbal si extrem de iubitor. Este dragostea noastra si a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare si ne-a dat acest dar minunat, pe langa celelalte trei fete. Mina si Toma sunt de nedespartit, iar Alice sta cu ei aproape tot timpul. Sunt un om bogat si-i multumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele”, a marturisit recent artistul, potrivit life.ro.

Si sotia lui Horia Brenciu a tinut sa-i transmita un mesaj micutului sau pe reteaua de socializare: „Toma… nu e sange din sangele meu. E suflet din sufletul meu. Tu stii!”, a scris Alice Dumitrescu Brenciu, pe pagina sa de Facebook.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Horia brenciu Horia brenciu copii Adoptie copii

Articole recomandate

Citeste si despre