Hilary Duff si-a consumat placenta dupa nasterea fetitei sale

/ / Modificat: 2018-11-15
Hilary Duff si-a consumat placenta dupa nasterea fetitei sale

Hilary Duff, 31 de ani, a uimit lumea. Artista a devenit mama unei fetita in urma cu doua saptamani. Micuta Banks Violet Bair a venit pe lume pe cale naturala, acasa. 

Ceea ce a socat a fost dezvaluirea facuta de vedeta, in cadrul unei emisiuni tv. Aceasta a spus ca si-a consumat placenta, congelata, sub forma de smoothie si a fost "delicioasa."

"A fost cel mai delicios smoothie din viata mea. Nu am mai baut un smoothie mai gustos de cand aveam zece ani. A fost plin de calorii, cu suc si fructe si totul a avut un gust de vis,” a spus Hilary.

De ce si-a consumat placenta

Vedeta si-a explicat gestul prin teoriile conform carora consumul placentei previne depresia post-partum si opreste sangerarile de după nastere. De cand si-a baut placenta, Duff a marturisit ca se simte grozav.

Chiar si fiul sau, Luca Cruz, in varsta de 6 ani, a fost uimit de gestul mamei sale care a pastrat placenta in congelator. "Mi-as fi dorit sa nu fi intrebat asta," a spus micutul.

Hilary Duff nu este singura vedeta de pe ocean care si-a consumat placenta. January Jones sau Kim Kardashian au procedat la fel. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Placenta Nastere

Articole recomandate

Citeste si despre