Helena Bonham Carter, din nou insarcinata

/ / Modificat: 2007-11-20
Helena Bonham Carter, din nou insarcinata





 

Helena Bonham Carter, actrita britanica in varsta de 41 de ani, este din nou insarcinata, relateaza BBC News.

 




Bebelusul care se va naste in luna decembrie a acestui an, este cel de-al doilea copil al actritei, cu regizorul Tim Burton. Acestia s-au cunoscut pe platourile de filmare de la "Planeta Maimutelor" in octombrie 2001.

Primul copil al cuplului, Billy-Ray Burton, a venit pe lume 2 ani mai tarziu, in octombrie 2003.

La 17 ani, Helena Bonham Carter, a obtinut primul sau rol principal in filmul "Lady Jane", dar a devenit celebra prin rolurile jucate in "Charlie si fabrica de ciocolata", "Mireasa moarta". In anul 1997 actrita a fost nominalizata la premiul Oscar pentru rolul din filmul "Aripile Porumbitei".

Helena Bonham Carter a aparut in cel mai recent film din seria Harry Potter, iar in prezent lucreaza alaturi de Tim Burton la cel de-al cincilea proiect comun al cuplului, un muzical, in care actrita va juca alaturi de Johnny Depp.

Actrita a sustinut in repetate randuri ca este agasata de intrebarile referitoare la sexul copilului si declara ca va afla daca are baietel sau fetita la nastere.

Persoanele apropiate ale cuplului, au declarat ca Helena Bonham Carter, are parte de o sarcina linistita, iar cuplul este foarte fericit si asteapta cu entuziasm venirea pe lume a celui mai nou membru al familiei.

Gabriela Hotareanu

Redactor Copilul.ro

20 Noiembrie 2007

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre