Giulia Anghelescu ii critica dur pe cei care nu respecta restrictiile impuse de autoritati

/ / Modificat: 2020-05-18
Giulia Anghelescu ii critica dur pe cei care nu respecta restrictiile impuse de autoritati

Giulia Anghelescu a luat foc si i-a criticat dur pe cei care nu respecta regulile impuse de autoritati in contexul pandemiei de coronavirus. Aceasta a spus ca oamenii dau dovada de lipsa de responsabilitate.

"A trebuit sa le explic copiilor, din nou, de ce unii oameni sunt iresponsabili"

Cantareata a povestit ca in cele doua luni de izolare a stat numai in casa, impreuna cu sotul si cei doi copii ai lor. In acest weekend , cand foarte multa a profitat de masurile de relaxare si a iesit afara, a fost nevoita sa le explice micutilor sai aceasta situatie.

"Astazi a trebuit sa le explic copiilor, din nou, de ce unii oameni iresponsabili s-au gandit ca ar fi ok sa isi bata joc de saptamanile pe care le-am petrecut noi in izolare," a scris Giulia pe Instagram.

Giulia Anghelescu a mai spus ca si copiii ei si ea si-ar dori sa petreaca mai mult timp in parcuri, sa se distreze, dar au inteles ca trebuie sa fie responsabili si trebuie sa tina cont de restrictiile impuse pentru limitarea raspandirii noului virus. 

"Si noua ne e dor de prieteni, de iesit la joaca in parcuri, de natura, insa ne-am obisnuit cu viata noastra noua si ne place exact asa cum am construit-o in cele 10 saptamani in care am reusit sa invatam sa fim responsabili, empatici, mai buni, mai constienti de lucrurile care ne fac cu adevarat fericiti," a adaugat artista.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Giulia anghelescu Restrictii

Articole recomandate

Citeste si despre