Gestul oribil pe care l-a facut Kim Kardashian fata de fetita sa

/ / Modificat: 2018-11-20
Gestul oribil pe care l-a facut Kim Kardashian fata de fetita sa

Kim Kardashian si-a pus fanii in cap dupa ce a publicat o fotografie cu fiica sa cea mare, North West, pe care a editat-o in asa fel incat sa para mai slaba.

Kim este una dintre vedetele show-ului „Keeping up with the Kardashians”, emisiune urmarita de mii de oameni. Aflata mereu in lumina reflectoarelor, aceasta a fost deseori criticata pentru ca recurge la Photoshop pentru a se infrumuseta in imaginile pe care le publica pe retelele de socializare.

Dar ultima i-a facut pe fanii lui Kim sa reactioneze. Un cont care se ocupa cu „demascarea” vedetelor, Celebface, a scos la iveala un detaliu tulburator. Intr-una dintre fotografiile publicate pe Instagram, alturi de doi dintre copiii sai, vedeta se pare ca a recurs la Photoshop. Dar nu a apelat la acest artificiu pentru ea, ci pentru fiica sa, in varsta de 5 ani. A facut-o pe fetita sa para mai slaba in poza respectiva, decat este in realitate.

kim-kardashian

Fanii au atacat-o pe Kim

Acest lucru i-a infuriat foarte tare pe fanii lui Kim.

"Asta este mai mult decat dezgustator”, "Este bolnava daca isi photoshopeaza pana si fetita”, "Chiar a incercat sa faca un copil sa para mai slab in poza?!”, au fost doar cateva dintre comentariile fanilor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Kim kardashian Vedete Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre