Gabriela Cristea, insarcinata a treia oara? Ce a marturisit vedeta

/ / Modificat: 2019-11-08
Gabriela Cristea, insarcinata a treia oara? Ce a marturisit vedeta

Gabriela Cristea si-a bagat fanii la banuieli. Presa a vehiculat ca prezentatoare si sotul sau asteapta cel de-al treilea copil. Pentru ca s-a trezit cu numeroase mesaje si a fost sunata de cunoscuti care au intrebat-o daca este insarcinata din nou, Gabriela a dezvaluit ca nu este adevarat. Ea a mai precizat ca de-acum incolo vrea sa se concentreze pe cariera, la fel si sotul sau, Tavi Clonda.

Gabriela Cristea, gravida cu cel de-al treilea copil?

"Dragilor, stiu ca ne doriti si un băiețel dar a venit momentul ca eu si sotul meu sa ne fixam toata atentia si catre viata profesionala, (proiecte TV si online, evenimente, concerte etc.) cariera usor lasata deoparte in ultimii ani, din cele doua motive minuntate aparute in viata noastra, fetele. Am simtit nevoia sa fac public acest mesaj, intrucat am tot fost sunata si intrebata de colegii din presa si nu numai, daca sunt insarcinata din nou. Nu, nu sunt insarcinata, ba mai mult, va asteptam anul viitor cu proiecte frumoase pe care abia asteptam sa vi le prezentam!" a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

Gabriela Cristea a intrat la dieta

Pentru a arata cat mai bine pe sticla, in calitate de prezentatoare tv, Gabriela Cristea s-a apucat de dieta. Inainte de nunta, Gabriela Cristea a tinut regim, insa acum are o dieta personalizata si spera sa ajunga la greutatea dorita.

Vedeta a spus ca are trei mese si doua gustari pe zi. Dimineata mananca ceva usor care consta intr-o sticla de sana cu fulgi de secara sau mozzarela cu rosii si ulei de masline. Gustarile sunt la fel de simple - un suc de fructe sau tot lactate sarace in grasimi. La pranz, Gabriela Cristea mananca o salata de ton, iar cina consta intr-o mamaligă cu iaurt. In total, meniul sau contine doar 1000 de calorii zilnic cu care bruneta vrea sa slabeasca repede si usor. Intre mese, Gabriela Cristea bea multa apa cu lamaie.

Gabriela Cristea si Tavi Clonda s-au casatorit religios pe 24 august, in aceeasi zi in care a avut loc si botezul celei de-a doua fetite, Iris. Cei doi mai au o fiica in varsta de 2 ani, Victoria.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gabriela cristea Sarcina Al treilea copil Vedeta

Articole recomandate

Citeste si despre