Gabriela Cristea, fotografii in costum de baie dupa ce a slabit 25 de kilograme. Ce dieta a tinut

/ / Modificat: 2020-07-10
Gabriela Cristea, fotografii in costum de baie dupa ce a slabit 25 de kilograme. Ce dieta a tinut

Gabriela Cristea s-a ingrasat foarte mult in timpul celor sarcini, iar dupa nasteri kilogramele in plus i-au dat mari batai de cap. S-a ambitionat si a inceput sa tina o dieta in urma cu cateva luni.

Rezultatele sunt unele spectaculoase, caci prezentatoarea TV a reusit sa slabeasca 25 de kilograme si chiar a avut curaj sa se pozeze in costum de baie dupa ce si-a recapatat formele.  A urcat poza pe Facebook alaturi de un mesaj:

gabriela cristea

"Mai am un drum lung de parcurs pana la forma fizica pe care mi-o doresc dar...cu pasi mici, dar in fiecare zi, am sa-mi ating scopul. Se pare ca vedeta nu se opreste aici, acum ceva vreme a spus ca pana in toamna spera sa cantareasca 50 de kilograme.

In urmatoarea perioada, vedeta se va apuca si de sport.

"Inca nu fac sport, dar in doua saptamani sper sa ma mobilizez. Dupa nasteri, m-am ingrasat serios, asa ca, la un moment dat, cand m-am echilibrat, am decis sa ţin un regim potrivit pentru mine, cam 1200 de calorii pe zi, recomandat de Vera Daghie, cea cu care am mai slabit si in trecut, exact cand l-am cunoscut pe Tavi. Ea stie cum trebuie sa imi impart mesele si este si extrem de permisiva, atunci cand am pofta de ceva dulce...de exemplu! Important este insa ce fac dupa ce am „incalcat” regulile, ce consum dupa si cum revin la acel echilibru alimentar...acesta este de fapt secretul", a declarat Gabriela Cristea pentru wowbiz.ro.

gabriela cristea fetite

Ce dieta a tinut Gabriela Cristea

Prezentatoarea a dezvaluit ce dieta a tinut si care este meniul sau zilnic. 

"Ei bine, dieta mea este compusa din cinci mese zilnice, trei principale si doua gustari, intre ele. Va spun sincer ca ma simt extrem de bine, intrucat mananc absolut orice, inclusiv dulce o data pe saptamana si ma simt foarte bine. Am dat jos foarte multe kilograme, peste 20...asa ca, daca am sa ma ţin de treaba, in ritmul acesta o sa am 50 de kilograme", a mai spus Gabriela Cristea.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre