Gabriela Cristea, experienta de cosmar cu bona. Ce spunea femeia despre sotul sau

/ / Modificat: 2019-10-23
Gabriela Cristea, experienta de cosmar cu bona. Ce spunea femeia despre sotul sau

Gabriela Cristea este mamica a doua fetite superbe. Pentru ca facea cu greu fata tuturor sarcinilor si pentru ca in curand se va intoarce pe micul ecran, Gabriela Cristea a apelat la serviciile unei bone pentru a o ajuta cu micutele. 

Din pacate insa, prezentatoarea TV a avut parte de o experienta neplacuta cu una dintre bonele angajate. 

In cadrul unui interviu la o emisiune TV, Gabriela Cristea a recunoscut ca a avut mai multe bone. Despre una dintre ele a povestit ca a fost "primita cu bratele deschise", dar ca au fost situatii in care aceasta nu a avut un comportament adecvat. A dat ca exemplu o seara in care au avut musafiri, iar bona a facut urmatorul comentariu fata de Tavi: "Te-ai apucat sa bei? Maine-dimineata trebuie sa ma duci la gara!”. Alta data, aceeasi bona a spus: "Ia uite-l pe taica-tu, alearga acum si dupa rupe frigiderul!"

Cu toate ca nu a avut experiente placute, Gabriela a marturisit ca inca isi cauta bona. Deocamdata, fetitele stau cu tatal lor in timpul saptamanii,  dar realizatoarea TV a marturisit  ca "nu se mai poate in ritmul asta" si ca ei cauta in continuare o bona, chiar daca locul in care filmeaza ea pentru noua emisiune se afla la aproximativ 10 minute de casa lor.

Ce conditii trebuie sa indeplineasca bona 

Intr-o postare pe Facebook, Gabriela Cristea a dezvaluit si ce cerinte are de la viitoarea bona a copiilor sai:  "o doamna tanara si in putere, curata si ordonata, dinamica si rabdatoare, careia sa-i placa sa se distreze cu copiii nostri". In ceea ce priveste programul viitoarei bone, acesta ar trebui sa fie de luni pana vineri, intre orele 07.00-15.00 si, in unele cazuri, sa fie disponibila sa stea cu fetitele serile sau in weekend. Alta mentiune a fost ca ar fi preferabil ca bona sa locuiasca in zona Corbeanca sau prin apropiere.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre