Gabriela Cristea, despre problemele dupa cea de-a doua nastere. "Parca n-am dormit de 5 ani"

/ / Modificat: 2019-03-28
Gabriela Cristea, despre problemele dupa cea de-a doua nastere.

Gabriela Cristea se simte o femeie implinita dupa ce a devenit mamica pentru a doua oara, dar cum era si firesc, au aparut si primele probleme.

Prezentatoarea a marturisit ca este foarte obosita, pentru ca se trezeste din 3 in 3 ore, ca sa o alapteze pe micuta Thea Iris Selena. Dar incearca sa se descurce cu ambele fetite.

Foto:Viva.ro

"Cu caputul mai greu, dar in rest e ok. Din cauza oboselii suntem super stresati, dar o sa ne treaca. Totul a mers foarte bine, a fost mai bine decat la prima operatie, m-am simtit mai bine si am fost mai vesela si mai constienta in timpul interventiei", a povestit Gabriela Cristea pentru emisiunea "Xtra Night Show".

Vedeta a vorbit si despre cea de-a doua nastere si a spus ca operatia de cezariana nu i-a creat deloc probleme.

"Ma simteam foarte bine, eram vioaie, vesela, eram plina de energie dar nu m-a tinut asta decat o noapte dupa operatie, pentru ca echipa de acolo mi-a pus copilul in brate si mi-a zis ca trebuie sa alaptez o data la 3 ore, inclusiv noaptea. Din momentul ala s-a instalat starea de oboseala si oboseala se cronicizeaza pe zi ce trece. Chiar am intrebat-o pe doamna doctor daca pot sa iau ceva vitamine, energizante. Ma simt foarte slabita, am senzatia ca nu am dormit de vreo 5 ani. Dar mi-a zis sa stau linistita, ca o sa ma obisnuiesc. Copilul o sa intre in normal si se va renunta la o masa de noapte".

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gabriela cristea Gabriela cristea a doua oara mama Gabriela cristea fetite

Articole recomandate

Citeste si despre