Fostul principe Nicolae, anunt-surpriza de 1 Iunie

/ / Modificat: 2020-06-01
Fostul principe Nicolae, anunt-surpriza de 1 Iunie

Fostul principe Nicolae, nepotul regelui Mihai, a facut un anunt-surpriza chiar de 1 Iunie, Ziua Copilului. Acesta a anuntat ca el si sotia lui, Alina Maria, vor deveni parinti.

Potrivit informatiilor, bebelusul va veni pe lume in luna noiembrie, iar printul a decis sa impartaseasca aceasta veste cu toata lumea.

„Sunt fericit sa va pot impartasi bucuria ca sotia mea, Alina-Maria, este insarcinata cu primul nostru copil, care va veni pe lume in noiembrie. Ocrotit de dragostea parintilor si a familiei, copilul nostru va fi educat in respectul stramosilor si al valorilor traditionale, in spiritul iubirii si al responsabilitatii fata de tara, in credinta in care am fost botezat, ca si bunicul meu, Regele Mihai. Asa sa ne ajute Dumnezeu!”, a scris Printul Nicolae pe Facebook.

Fostul principe mai are un copil 

Nicholae Medforth-Mills a primit titlul de principe al Romaniei in ziua cand a implinit 25 de ani. In 2015, la 1 august, i-a fost retras titlul si a fost exclus din linia de succesiune a tronului, aparent dupa controverse legate de o relatie cu o tanara care a ramas insarcinata. Printul Nicolae era al treilea mostenitor al tronului, dupa Principesa Margareta si Principesa Elena (mama sa).

Initial, acesta nu a dorit sa recunoasca copilul, insa intr-un final a acceptat un test de paternitate, iar rezultatul a aratat ca el este tatal copilului. Nicolae a facut public rezultatul si si-a asumat responsabilitatea legala fata de aceasta.

„In urma insistentelor mele de a face testul privind stabilirea paternitatii presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cirjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reiesind ca sunt tatal copilului ei. Avand in vedere contextul in care acest copil a venit pe lume, faptul ca nu am avut o relatie cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legala fata de acesta.

Din ratiuni care tin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider ca orice aspect legat de viata acestuia este de natura strict privata. Din dorinta expresa de a proteja copilul si pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis sa incetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect”, a scris pe Facebook printul Nicolae.

Sursa: hotnews.ro 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre