Fiul lui Kamara, operat din nou, pentru a sasea oara

/ / Modificat: 2020-08-05
Fiul lui Kamara, operat din nou, pentru a sasea oara

Leon, fiul cantaretului Kamara, a fost operat din nou, pentru a sasea oara. Micutul a suferit o operatie de Miotenofasciotomie, zilele trecute, la Barcelona.

Dupa aceasta interventie, Leon s-a trezit mai greu dupa anestezie, insa este bine, iar parintii micutului au mari sperante ca baietelul se va recupera complet si va putea merge intr-o zi ca un copil normal. 

Leon sufera de o forma de paralizie cerebrala, fiind diagnosticat la scurt timp de la nastere cu tetrapareza spastica. Astfel, Kamara a facut tot ce poate pentru  a-i oferi o viata normala baiatului sau si a cautat cei mai buni medici pentru a-l face bine

Leon va merge la control peste 3 luni

„Leon se simte foarte bine acum, mai are niste dureri, dar este foarte curajos, in sensul ca nu plange, dar doar face  o mimica, aaa, daca il atingem la picioare acolo, din greaeala, s-a invinetit un pic dar nu vrem sa ne pronuntam acum daca a avut efect sau nu operatia, vedem peste doua saptamani. Atunci poate incepe uaor recuperarea. Pare ca e mai relaxat, adica sunt semne bune. Dupa interventie ai-a revenit putin greu din anestezie, m-am speriat un pic pentru ca plangea, a plans vreo ora cred ai nu reuaea sa deschida ochiaorii, dar am vorbit permanent cu el ai cand a vrut muzica populara mi-am dat seama ca e ok ai ai-a revenit!

Peste trei luni o sa aiba control, ni s-a spus ca nu este de ajuns, de obicei, o singura interventie, sa vedem atunci. Leon este un curajos! Acum ai-a revenit la starea lui de veselie, de vorbit intruna. Este bine ai ne bucuram ca a trecut cu bine! Multumim lui Dumnezeu ca e OK!„, a spus Oana, mama lui Leon ai fosta sotie a lui Kamara.

"A plans, tremura, e mic"

“Leon la Barcelona a avut o operatie de Miotenofasciotomie, care s-a intamplat la policlinica Barcelona, cu doctorul Igor Nazarov. Acolo a fost sub atenta indrumare dar totodata sub bisturiul lui, aa spune,  impreuna cu doi alti doctori ai au lucrat pe muachi, pentru ca el are nevoie de o alungire de muachi, iar aceasta Miotenofasciotomie selectiva se face cel mai bine acolo, la Barcelona.

A fost destul de greu cand s-a trezit, a plans, tremura, e ai mic, cred ca ai un adult ar face la fel, dar si-a revenit foarte repede si a inceput sa si cante. Au venit toti doctorii acolo se uitau la el cum canta piesa Vremuri noi, a spus Kamara.

Sursa: playtech.ro 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre