Fiul Madalinei Manole implineste 11 ani. Cum arata micutul si cum a aflat despre moartea mamei sale

/ / Modificat: 2020-05-11 11:52:59

In urma cu 10 ani, Madalina Manole a parasit aceasta lume, dupa ce a inghitit un pesticid foarte puternic. 

madalina manole

Cantareata devenise mama in urma cu doar un an, dupa ce se chinuise timp de 10 ani sa aiba un copil. Dupa mai multe tratamente, la varsta de 42 de ani, in iunie 2009, l-a adus pe lume pe Petru Mircea jr. De la varsta de un an, baietelul a fost crescut de tatal sau si de bunicii paterni.

De-a lungul anilor, Petru Mircea a incercat sa ii explice copilului ca mama lui se afla printre ingeri, ca l-a iubit mult si ca il vegheaza de acolo de unde este. In urma cu doi ani, insa, el a trebuit si ii explice si felul in care si-a pierdut viata mama sa.

"Petru este un copil inteligent, pasionat de tehnologie. Tatal lui trebuia sa ii spuna, pentru ca altfel ar fi aflat de pe internet, fie de la vreun copil i-ar fi spus la scoala. I-a povestit tot, cum a gasit-o, despre biletul de sinucidere. I-a spus ca mama lui a ales sa se elibereze de povara apasatoare cu care traia in suflet. Baiatul a pus intrebari si a primit raspunsuri. El este foarte matur si a inteles. Petru Mircea s-a pregatit mult pentru acest moment, a intrebat fel de fel de psihologi cum ar trebui sa procedeze," au marturisit surse apropiate fostului sot al Madalinei Manole pentru playtech.ro.

Copilul nu isi cunoaste bunicii materni

Pentru ca scolile sunt inchise din cauza pandemiei de coronavirus, Petru jr. locuieste alaturi de bunicii sai la Botosani. 

"Copilului ii este mult mai bine acolo, iar bunicii il rasfata foarte mult. La vila din Otopeni ar fi stat singur foarte multe ore pe zi. Petru merge o data pe luna sa isi vada fiul," au dezvaluit aceleasi surse.

petru mircea

Petru jr. nu isi cunoaste bunicii din partea mamei. Tatal sau a intrerupt orice legatura cu acestia dupa disparitia cantaretei si le-a interzis sa-si mai vada nepotul. 

Articole recomandate

Citeste si despre