Fiul Ilincai Vandici a implinit 3 ani. Ce mare s-a facut "Micul print"!

/ / Modificat: 2020-07-23
Fiul Ilincai Vandici a implinit 3 ani. Ce mare s-a facut

Fiul Ilincai Vandici, Zian, a implinit 3 ani, iar mamica lui i-a facut o declaratie de dragoste emotionanta cu ocazia zilei sale de nastere. 

„La multi ani, micule print!! Te iubesc pana la cer si inapoi si iti multumesc pentru toata fericirea pe care mi-o aduci in fiecare zi!”, care a strans in nici o ora mii de aprecieri din partea fanilor vedetei de la Bravo, ai stil!

Ilinca Vandici a preferat sa isi tina departe de mass-media si de retelele de socializare fiul, de aceea a publicat foarte rar imagini cu fiul sau. 

„Am inceput, incerc sa nu postez foarte des. Nici nu vreau sa il bag asa in viata asta publica, dar din cand in cand mai postez. Relatia noastra este una cu totul si cu totul speciala. si-a exprimat si mai mult dorinta de a sta cu mine, ca sa nu zic dependenta…ca nu e tocmai bine. Vrea sa stea cu mine, sa ne jucam foarte mult impreuna. Avem tot timpul de exclusivitati, stam foarte mult impreuna”.

Zian, un baietel indepedent 

Ilinca Vandici a marturisit ca fiul sau nu este foarte mamos, ba, dimpotriva, este foarte independent. 

„…) Cand plec de acasa, el este foarte independent, intelege ca mami trebuie sa plece de acasa, ca are munca pentru a avea bani de hainute, de jucarii de mancare. El intelege ca mami trebuie sa mearga la munca si ramane cu bunica sau cu tata. insa in momentul in care sunt acasa, nu vrea sa stea decat cu mine. Cand vine Andrei, iarasi vrea sa stea cu el. Adica ia de la fiecare momentele cheie esentiale. El este cel mai frumos, cel mai destept, cel mai descurcaret, este pentru mine cel mai cel. Stiu, orice mama isi lauda puiul. Dar asa este. Cumva am si feedback din exterior, de la educatoare, de la oamenii cu care el intra in contact, oameni care spun ca e un copil deosebit.Avem toate premisele sa facem lucruri marete in viata.

Eu cred asta foarte tare si tocmai de aceea, de mic, de cand il tineam in brate, ii spuneam toate lucrurile acestea. si ii spun in continuare ca e cel mai, cel mai, cel mai cel. El ma rasplateste cu zambete si imbratisari. Asta pentru mine e cea mai mare satisfactie. Este un copil foarte bun, nu este rasfatat, nu este arogant, nu e rau. L-am invatat cu foarte multa iubire, in casa vede o atmosfera cat se poate de prielnica dezvoltarii lui. (…)

Am inceput deja activitatea la gradinita. E un copil dezvoltat pentru varsta lui, atunci ar fi fost pacat sa ajung in casa. Am si ales ca o modalitate de educatie o gradinita care ii dezvolta creativitatea foarte mult. Nu neaparat il indoctrinez cu materiile astea pe care le-am invatat si le invatam cu totii la scoala. Ii place foarte tare, s-a acomodat foarte repede, n-a plans o secunda. ii plac copiii, ii plac educatoarele si ii place sa se joace", a spus Ilinca Vandici pentru VIVA!.

Sursa: https://www.viva.ro/

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre