Fiul Andreei Berecleanu si-a taiat mana, in timp ce ea prezenta jurnalul

/ / Modificat: 2018-11-15
Fiul Andreei Berecleanu si-a taiat mana, in timp ce ea prezenta jurnalul

Andreea Berecleanu a trait spaima vietii ei. In timp ce prezenta jurnalul a primit un mesaj in care i se spunea ca fiul sau s-a ranit cu cutitul, la mana.

Desi intamplarea a avut loc in urma ca cativa an, prezentatoarea nu poate uita nici acum momentele de panica pe care le-a trait.

q

Totul s-a intamplat de Halloween. Fiul ei, Petru, isi sculpta un dovleac pentru a-si face un felinar, asa cum obisnuiesc americanii cu ocazia acestei sarbatori. Dar, din neatentie i-a scapat cutitul si i s-a infipt in mana.

Andreea Bereclanu a fost imediat informata si a reusit, cu greu, sa continue prezentarea jurnalului.

"Eram in emisie, singura, la 19:00 si era Halloween, cand am primit un mesaj ca Petru s-a ranit incercand sa decupeze un dovleac. Si-a infipt cutitul in palma. A fost un moment greu, nu stiam ce sa fac, am ramas fara aer, la propriu, si fara voce. In momentul in care am citit mesajele mi-am dat seama ca este in regula, s-a rezolvat, dar am trecut prin momente cumplite. Mi-a fost foarte greu sa continui jurnalul, pentru ca imi pierdusem vocea, din cauza spaimei," si-a amintit Andreea Berecleanu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Copii vedete

Articole recomandate

Citeste si despre