Fiica Angelinei Jolie si a lui Brad Pitt s-a nascut prin cezariana

| | Modificat: 2006-05-31 14:12:48

Bebelusul actorilor americani Angelina Jolie si Brad Pitt, o fetita pe nume Shiloh nascuta sambata in Namibia, a venit pe lume prin cezariana, a anuntat obstetricianul care a efectuat operatia, citat de revista People.

        

"Angelina a suferit o cezariana, o operatie care era prevazuta", a declarat doctorul Jason Rothbart, din Los Angeles, care a practicat interventia in spitalul "Cottage Medi-Clinic" din Swakopmund, un oras de coasta din Namibia.

"Copilul a cantarit 3,18 kg. Brad a stat langa Angelina pe toata durata operatiei si a taiat cordonul ombilical al fiicei sale. Operatia chirurgicala si nasterea s-au derulat fara probleme", a subliniat medicul.


"Echipa, infirmierele si medicii cu care am lucrat au fost formidabili, a fost o munca de echipa", a afirmat Rothbart in acest interviu exclusiv.Totodata, Jolie si Pitt au transmis un comunicat revistei People pentru a multumi echipei medicale. "Vrem sa multumim din adancul inimii personalului spitalului Cottage Medi-Clinic pentru devotamentul si afectiunea aratate in timpul nasterii fiicei noastre", au spus ei.

Numele complet al bebelusului este Shiloh Nouvel Jolie-Pitt.

(ROMPR ES)

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA