Eugenia Serban, despre boala cumplita cu care s-a luptat: "Imi era teama ca voi lasa copilul si fara mama"

/ / Modificat: 2020-06-10
Eugenia Serban, despre boala cumplita cu care s-a luptat:

Actrita Eugenia Serban a trait o drama cand a fost diagnosticata cu doua forme de cancer. Ea a povestit ca a aflat despre cumplitul diagnostic dupa un simplu control la medic, pe care il face in fiecare an.

Eugenia Serban a fost supusa unei interventii chirugicale care a durat aproape 13 ore, deoarece a vrut sa elimine ambele cancere in acelasi timp.

Dar cel mai greu a fost momentul in care a trebuit sa-i spuna fiului sau ca sufera de acesta boala crunta. 

"Mi-a fost greu sa-i spun, mi-am ales greu cuvintele si forta ca in fata lui sa fiu puternica si sa nu-l sperii. Indiferent ce varsta ar avea, (26 ani - n.r.) este copilul meu. Un copil care a ramas fara tata de la varsta de 18 ani. Lui i-a fost teama, teama de a ramane si fara mine. Vedeam frica in ochii lui, si atunci trebuia sa fiu puternica pentru el. incercam sa nu ma vada niciodata plangand. incercam sa ma vada tot timpul razand si glumind in fata mortii. Cred ca el mi-a dat cea mai mare forta, el si teama pe care o vedeam in ochii lui ca m-ar putea pierde," a marturisit Eugenia Serban intr-un interviu pentru revista VIVA!.

Eugenia Serban: "Imi era teama ca voi lasa copilul si fara mama"

Eugenia Serban a spus ca s-a temut de suferinta, dar mai ales a speriat-o gandul ca fiul sau ar putea ramane si fara mama. Insa a luptat si a reusit sa invinga cumplita maladie.

"A fost un moment chiar la inceput, cand am aflat ca am cancer. Este inevitabil. Toti asociem cancerul cu moartea. Mi-era teama de suferinta, imi era teama ca voi lasa copilul si fara mama. Imi dadeam seama ca mai am atat de multe lucruri de facut si ca poate n-am sa mai apuc. Mi-a trecut prin cap, este adevarat, dar dupa primul soc am incercat sa-mi alung din minte aceasta posibilitate. Si am ales sa traiesc. Conteaza foarte mult ce iti alegi in aceasta boala. Care dintre drumuri. Sa vrei sa fii bine dupa sau sa te lupti doar cu moartea. Eu am ales sa lupt cu viata. Si pentru viata," a mai spus actrita. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cancer

Articole recomandate

Citeste si despre