Enrique Inglesias, despre relatia rece pe care a avut-o cu tatal sau: "Am suferit"

/ / Modificat: 2019-12-05
Enrique Inglesias, despre relatia rece pe care a avut-o cu tatal sau:

Sunt tata si fiu, sunt celebri si bogati, iubiti de milioane de oameni din toata lumea, dar nu au avut o relatie prea buna. Enrique Iglesias a facut dezvaluiri pentru revista Hola despre relatia pe care a avut-o in copilarie cu tatal sau.

"La 18 ani m-am separat de familia mea. A fost un moment dificil. Am plecat si timp de zece ani nu am avut absolut niciun contact cu tatal meu. Am suferit, dar muzica mi-a dat forta necesara," a marturisist cantaretul.

Cei doi s-au impacat

Acum, lucrurile decurg bine intre ei si au uitat de neintelegerile din trecut.

"Am avut o conversatie draguta in urma cu cateva zile. Mi-a placut mult," a adaugat Enrique.

Enrique Iglesias a fost de multe ori acuzat ca a ajuns sa cunoasca celebritatea datorita tatalui sau, dar el nu este de acord cu acest lucru. Cantaretul crede ca a devenit unul dintre cei mai iubiti artisti din lume pentru ca publicul apreciaza muzica pe care el o promoveaza.

"Ca am avut ocazii pe care alti artisti s-ar putea sa nu le fi avut? Bineinteles, dar este imposibil sa reusesti acest lucru daca nu ai melodii la care publicul sa se conecteze," a mai spus Enrique.

Cantaretul a recunoscut ca se simte cu adevarat implinit si fericit de cand a devenit tata. Gemenii sai, Nicholas ai Lucy, nascuti in decembrie 2017, sunt principalul motiv de bucurie.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Enrique iglesias Relatie Tata

Articole recomandate

Citeste si despre