Durerea lui Horia Brenciu. A ramas fara mama la 11 ani: "Drama si amintirile te invaluie si te doboara"

/ / Modificat: 2019-12-09
Durerea lui Horia Brenciu. A ramas fara mama la 11 ani:

Horia Brenciu se poate considera un om pe deplin implinit din toate punctele de vedere.  Are o familie frumoasa, o cariera de succes, dar are si un mare gol in suflet din cauza pierderii mamei sale. Cea care i-a dat viata a murit din cauza unei boli incurabile, pe cand el avea doar 11 ani. De atunci, spune, de fiecarea data cand vorbeste despre mama sa, ca a ramas cu o " gaura in suflet."

"Cu cat esti mai mare in varsta, cu atat gaura si drama si amintirile te invaluie si te doboara.  E ca si cand varsta este direct proportionala cu gaura din suflet. La 11 ani nu aveam prea multe amintiri cu mama, dar simteam ca pierd ceva important. Nu am avut timp sa o jelesc. Pe  mine ma incarca de fiecare data cand vad familii, cand vad filme de dragoste, cand vad copii si mame unii langa altii. De fiecare data imi place imaginea asta, probabil e o repercusiune a copilariei," a declarat Horia Brenciu pentru lizetaoprea.ro.

"Nu am timp de lamentari"

Artistul a vorbit si despre momentele grele care au urmat imediat dupa pierderea mamei si despre cum a reusit sa se descurce impreuna cu tatal sau, mai ales la treburile casnice.

"Dupa ce a murit mama, si eu, si tata a trebuit sa ne dublam sarcinile. Nu a trebuit sa ne invite cineva: «Haideti, spalati si voi rufele?». Nu. Ne-am dat seama ca noi trebuie sa facem demersul acesta pentru ca altfel nu puteam sa traim mai departe. Cred ca de atunci am ramas cu chestia asta: cand e vorba de munca nu sunt sclifosit si nu fac fite, dau drumul la actiune. Nu am timp de lamentari," a mai declarat Brenciu, intr-un interviu pentru life.ro.

In anul 2016, Horia Brenciu si-a pierdut si tatal. Dar a gasit alinare in sanul familiei sale, una destul de numeroasa. Impreuna cu sotia sa, Alice Dumitrescu, artistul creste 4 copii, dintre care o fetita biologica, un baietelul adoptat si doua fiice rezultate din prima casatorie a sotiei sale.  

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Horia brenciu Durere

Articole recomandate

Citeste si despre