Ducii de Cambridge, felicitare inedita de Craciun! Cum au pozat impreuna cu copiii lor

/ / Modificat: 2019-12-20
Ducii de Cambridge, felicitare inedita de Craciun! Cum au pozat impreuna cu copiii lor

Kate Midllenton si Printul William, impreuna cu cei trei copii ai lor, George (6ani), Charlotte (4 ani) si Louis (1 an) au realizat o fotografie superba impreuna, care a devenit felicitare de Craciun.

Portretul regal a fost facut public de un membru al Royal Air Force, care a primit felicitarea chiar din partea lui Kate Middleton. Imaginea celor cinci membrii ai familiei regale britanice este una dintre cele mai reusite si mai amuzante de pana acum. Toti cinci au pozat pe o motocicleta vintage.

Felicitarea de Craciun, traditie pentru familia regala

Este o traditie a familiei regale sa faca publica felicitarea de Sarbatori. Cea de anul trecut a fost realizata tot toamna, dar avea o atmosfera diferita. Ducii de Cambridge si micutii lor au pozat imbracati in tinute albastre, in casa de vacanta din Norfolk.

felicitare duci

Kate si William au inceput, deja, sa sarbatoreasca Craciunul. Cuplul regal a participat la pranzul de Craciun, organizat de Regina Elisabeta la Palatul Buckingham. 

ucii de Cambridge si copiii vor petrecere Sarbatoarea Nasterii Domnului la Sandringham cu restul familiei regale. Regina Elisabeta isi primese invitaţii la Sandringham Estate din Norfolk in ajunul Craiunului, iar seara fiecare isi deschide cadoul primit.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ducii de cambridge

Articole recomandate

Citeste si despre