Drama unei cantarete. Nadine a crescut la orfelinat de la 6 ani. "M-a tarat pana acolo"

/ / Modificat: 2019-11-08
Drama unei cantarete. Nadine a crescut la orfelinat de la 6 ani.

Nadine a devenit cunoscuta la "Scoala Vedetelor," una dintre cele mai de succes emisiuni ale anilor ’90. Cantareata se mandreste acum cu o familie fericita, alaturi de fiul si sotul sau, dar si cu o emisune care ii poarta numele, difuzata la televiziune nationala. 

Dar inainte de a cunoaste celebritatea, Nadine a avut o copilarie care i-a marcat viata. A ramas orfana de mama la varsta de 6 ani, dupa ce tatal sau plecase in tara lui, fiind de origine africana. In aceasta situatie, bunica sa a decis sa o duca, impreuna cu cei doi frati ai sai, la orfelinat, unde a crescut pana la varsta majoratului. Dupa atatia ani, Nadine a spus ce a simtit in momentul in care bunica ta a dus-o la casa de copii.

"Nu a fost nevoita sa ma duca la casa de copii. A facut-o pentru ca asa ii era mai simplu. Am constientizat tot. M-a tarat pana acolo, desi tot drumul am implorat-o, urland, sa nu ma duca. Omul care am fost a judecat-o aspru si a comparat-o cu ce ar fi facut altii. Omul care sunt azi intelege ca acea femeie a facut atat cat a stiut si cat a putut. Este nedrept sa comparam oamenii. Curajul, demnitatea, puterea sunt haruri pe care toti le avem, dar nu toti reusim sa le activam. Si nimeni nu trebuie pedepsit pentru asta. Ea nu a reusit in viata asta sa si le activeze. Poate va alege sa se intoarca si sa mai incerce o data," a marturisit Nadine intr-un interviu pentru revista VIVA!.

Despre experineta din orfelinat

Vedeta a vorbit si despre cum a fost impactul pentru o fetita de 6 ani cu casa de copii.

"Orice as spune, mintea unui om care nu a trecut prin asta nu poate cuprinde informatia. Din prima zi de orfelinat, a inceput destructurarea mea ca om. Destructurare pe toate palierele: emotional, intelectual, cognitiv. Unghiul din care privesc lucrurile acum ma face, insa, sa fiu recunoscatoare pentru acele experiente, pentru ca, in sfarsit, am priceput de ce le-am experimentat. Si anume, m-am intrebat deseori care este noima nasterii mele, ca om negru, intr-o tara de albi, in comunism, in saracie etc.," a mai spus Nadin.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bunica

Articole recomandate

Citeste si despre