Drama Amaliei Enache: A trait cu teama ca-si va lasa fetita singura pe lume

/ / Modificat: 2018-10-17 00:00:00

Amalia Nastase a trecut prin clipe cumplite cand si-a pierdut mama, rapusa de cancer ovarian, la doar 58 de ani.

Din acel moment, in mintea ei a incoltit ideea ca ar putea mosteni si ea boala care i-a rapit mama in doar cateva luni.

amalia enache

"10 ani am trait nu cu aceasta spaima, nu, ci cu certitudinea ca acesta îmi era destinul. Am vazut la mama mea galopul spre final, chinul, neputinta medicilor. Am vazut moartea in forma ei cea mai insinuoasa ai perfida ai necrutatoare," a dezvaluit Amalia Eneche pe pagina ei de socializare.

"M-a bantuit gandul ca fetita mea va ramane orfana"

 Dar cel mai tare, gandul acesta a macinat-o de cand a devenit mama, in urma cu aproape doi ani. Vedeta PRO TV se gandea ca fiica sa, Alma, ar putea ramane singura pe lume.

"Printre gândurile cele mai negre ale oricărei femei cu copii, mai ales ale uneia care și-a pierdut mama, este acela că ar putea să pățească ceva și să nu mai aibă grijă de pruncul ei. Că aș putea să-mi las copilul singur pe lume, a fost un gând ce m-a bântuit," a mai spus aceasta.

Ca sa scape de acest cosmar, Amalia Enache a decis sa-si faca testele genetice. Dupa 3 sapatamani de asteptare, vedeta a primit, chiar inaintea zilei aniversare cel mai frumos cadou - boala mamei sale nu s-a transmis si la ea.

Romania ocupa un prim loc în Europa la numarul de decese cauzate de cancerul de san, ovarian sau col. Mai ales, din cauza lipsei de investigatii medicale preventive. 

Angelina Jolie este cea mai cunoscuta vedeta internationala care a apelat la  mastectomie pentru a evita cancerul. 

Taguri Cancer Fetita

Articole recomandate

Citeste si despre