Doua dintre cele mai vizionate filme de desene animate, interzise de Keira Knightley fiicei sale!

/ / Modificat: 2018-10-20
Doua dintre cele mai vizionate filme de desene animate, interzise de Keira Knightley fiicei sale!

Actrita Keira Knightley (33 de ani), una dintre cele mai cunoscute actrite din Marea Britanie si nu numai, a surprins pe toata lumea cand a decis sa nu o mai lase pe fiica ei, Edie Knightley Righton, in varsta de 3 ani, sa se uite la doua dintre filmele de desene animate scoase de Disney si adorate de toti copiii. Este vorba despre „Cenusareasa” si despre  „Mica Sirena”.

Actrita a explicat, in show-ul gazduit de  Ellen DeGeneres, de ce nu este de acord ca fiica sa se uite la cele doua pelicule de desene animate. Nu este de acord cu imaginea femeii pe care o promoveaza acestea. 

De ce Keira Knightley nu agreaza cele doua filme

Keira Knightley a mai spus ca în varianta anilor 1950, Cenusareasa asteapta ca un tip bogat sa o salveze. „Nu! Te salvezi singura. Evident!”, a comentat actrita.  Referitor la Mica Sirena, vedeta a spus: „cantecele ei sunt minunate, dar nu renunti la voce pentru un barbat. Hello!”.

Keira, care a jucat in „Piratii din Caraibe”, film aparut sub marca Disney, a dezvaluit ca sunt si pelicule ale celebrei companii care pot fi urmarite in casa ei. Pe primul loc este "Finding Dory," unde vocea personajului este redata chiar de Ellen DeGeneres, urmat de "Frozen", dar si de  ”Moana".

Knightley nu este singura actrita care dezbate aceasta problema legata de modul in care sunt conturate anumite personaje Disney si feminism. Si Kristen Bell, interpreta printesei Anna în "Frozen,"  face referire la unul dintre acestea: Alba-ca-Zapada. Actrița a declarat unei reviste pentru parinti ca personajul transmite un mesaj gresit parintilor despre ceea ce inseamna un consimtamant.

Taguri Disney

Articole recomandate

Citeste si despre