Dieta cu care a slabit Kate Middleton

/ / Modificat: 2018-11-02
Dieta cu care a slabit Kate Middleton

Kate Middleton este o prezenta speciala. Ea a atras atentia de cand a aparut pentru prima data la bratului Printului William. Ducesa de Cambridge a dat dovada de-a lungul timpul ca este o prezenta frumoasa si eleganta. Ea a afisat de fiecare data o silueta impecabila.

Desi a nascut pentru a treia oara in primavara acestui an, Kate si-a revenit foarte repede. 

Cu toate acestea, ea a marturisit ca nu este adepta dietelor stricte, ci prefera sa manance sanatos si echilibrat. In realitate insa, Kate si-a revenit insa dupa fiecare sarcina cu ajutorul dietei Dukan. Kate a tinut si inainte de nunta sa aceasta dieta, preferata mai multor vedete de la Hollyood, precum Jennifer Lopez sau Gisele Bundchen. 

Ce este dieta DUKAN

Dieta poarta numele celui care a infiintat-o, nutriționistul francez Pierre Dukan, un mare sustinator al tipului de alimentatie specific oamenilor din preistorie, vanatori-culegatori.

Dieta DUKAN este bazata pe consumul proteinelor in detrimentul lipidelor si glucidelor. Este vorba despre un regim de tip proteic, insa in acelasi timp este si o dieta hipocalorica.

Dukan se desfasoara pe parcursul a 4 faze: faza de atac, faza de  croaziera, consolidare si stabilizare. Acestea au in comun trei reguli zilnice fixe: 2-3 lingurite de tarate de ovaz pentru a usura digestia, minim 1,5 litri de apa si 30 de minute de miscare.

Taguri Kate middleton Dieta

Articole recomandate

Citeste si despre