Dezvaluirile Simonei Gherghe despre cei doi copii: "Nici nu indrazneam sa sper"

/ / Modificat: 2020-05-21
Dezvaluirile Simonei Gherghe despre cei doi copii:

Simona Gherghe a dezvaluit ce probleme a intampinat cu cei doi copii si a spus ca poate va vorbi intr-o zi despre aceste experiente.

Cunoscuta prezentatoare a devenit mama pentru prima oara in anul 2017, la varsta de 39 de ani. Doi ani mai tarziu, Simone Gherghe l-a adus pe lume pe baietelul cuplului. 

Dezvaluirile Simonei Gherghe: "Acomodarea lor a fost extrem de dificila"

Cel mai mult, Simona s-a temut de reactia Anei fata de fratiorul sau. Si de ce i-a fost frica, nu a scapat. Micuta s-a obisnuit destul de greu cu ideea ca a aparut cineva in casa, care acapareaza atentia mamei si tatalui sau, desi Simona Gherghe a incercat sa o pregateasca inca din timpul sarcinii.  Si relatia dintre fratiori a ramas tensionata, pana cand Ana s-a obisnuit cu gandul ca are un fratior.

copii gherghe

Simona Gherghe a marturisit ca tuturor le-a fost greu sa se acomodeze cu venirea micutului in viata lor. Acum, lucrurile au intrat in normal si cei doi fratiori se inteleg foarte bine.

Simone Gherghe: "Imi creste inima cand ii vad asa"

"Acum un an nici nu indrazneam sa sper la scenele astea... Poate intr-o zi, o sa-mi fac curaj sa povestesc cat de greu i-a fost Anei cand s-a nascut Vlad, desi o pregatisem toata sarcina. Si nu doar Anei, ci tuturor, caci acomodarea lor a fost una extrem de dificila. Si oricat am citit, oricat am experimentat, pana la urma cheia a fost RABDAREA. Cu timpul, s-au obisnuit unul cu altul, s-au imprietenit, acum imi creste inima cand ii vad asa. Asta nu inseamna ca nu se mai bat uneori," a povestit Simona Gherghe pe pagina sa de Facebook.

gherghe copii

Cine este Simona Gherghe

Simona Gherghe este o prezentatoare de televiziune de succes. Ea este casatorita cu Razvan Sandulescu, consultant politic. Cei doi sunt parintii unei fetite, pe nume Ana Georgia (3 ani) si un baietel, Vlad Ioan (1 an).

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Simona gherghe Simona gherghe copii

Articole recomandate

Citeste si despre