Deea Maxer, marturisire dureroasa despre o noua sarcina: "Nu o sa pot sa mai am un alt copil"

/ / Modificat: 2020-01-10
Deea Maxer, marturisire dureroasa despre o noua sarcina:

Deea Maxer si-a vazut visul cu ochii. Are familia pe care si-a dorit-o intotdeauna, dupa ce  anul trecut in octombrie, a devenit mama pentru a doua oara. Deea si Dinu Maxer au un baietel, Andreas, in varsta de 8 ani si o fetita, Maysa (3 luni).

"Atat de mult mi-am dorit formula aceasta de familie, formula de familie in care practic eu am crescut. Familie de patru, cu copii el si ea, cu fata si baiat si iata ca acum ma bucur de formula," a povestit Deea Maxer la emisiunea "Agentia VIP."

"Ma multumesc cu ce am"

Daca acum este extrem de fericita si implinita, Deea Maxer a trecut priun niste clipe cumplite la cea de-a doau nastere. A avut un travaliu foarte greu, iar in timpul operatiei de cezariana a suferit o hemoragie puternica, din cauza unor varice interne. Dar cel mai greu moment a fost cand medicii au anuntat-o ca nu va mai putea avea alti copii.

"Aceasta complicatie a dus si la faptul ca eu nu o sa pot sa mai am o alta sarcina si sa mai pot sa fac un alt copil, dar asta este. Ma multumesc cu ce am," a mai spus Deea Maxer.

Anul trecut, Deea si Dunu Maxer au aniversat 11 ani de casatorie. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Deea maxer Sarcina Fetita

Articole recomandate

Citeste si despre