De ce nu are voie fetita Adelinei Pestritu sa mearga in vacante in strainatate

/ / Modificat: 2019-05-21
De ce nu are voie fetita Adelinei Pestritu sa mearga in vacante in strainatate

Adelina Pestritu este foarte implicata in viata fetitei sale, Zenaida, in varsta de 9 luni si ii place sa petreaca cat mai mult timp cu ea.

Aceasta ii urmareste fiecare miscare su nu ia nicio decizie pana nu se sfatuieste cu medicul pediatru. Asa s-a intamplat si in cazul vacantelor peste hotare, unde Zenaida nu va merge pana la un an si jumatate.

"Facem scurte vacante in tara deocamdata. Consideram ca e inca micuta pentru deplasari in strainatate. Motivul e ca daca noi am face acum o vacanta in strainatate, am face undeva intr-o destinatie cu soare, ceea ce presupune un zbor lung, de cateva ore si la destinatie probabil, daca este insula e foarte greu in cazul in care face temperatura sau are nevoie de medic. Nu poti sa stii ce gasesti la fata locului si evitam astfel de episoade in momentul de fata, dar cand va implini un an si jumatate cu siguranta o sa plecam si in afara", a spus Adelina Pestritu, potrivit Viva!

In premergator, cu acordul pediatrului

Vedeta a explicat si de ce foloseste premergator pentru fetita sa, motiv pentru care a fost luata la rost de multe mamici care ii urmaresc paginile de socializare. Adelina a precizat ca a pus-o pe Zenaida in premergator, dupa ce a primit acordul pediatrului.

"In momentul de fata isi doreste foarte mult sa se ridice in picioare. Lucru care se si intampla foarte des. Daca nu sunt eu, e Virgil, daca nu e Virgil e bunica si tot asa, cineva e in preajma ei intotdeauna sa-i indeplineasca aceasta dorinta. I-am luat si un premergator, bineinteles ca pentru acest subiect ne-am consultat cu medicul pediatru si cu kinetoterapeutul care ne viziteaza in fiecare saptamana. Ne-au dat aprobare, ne-au zis ca este foarte OK, dar sa nu o tinem foarte mult in premergator, lucru normal, pentru ca mai avem si alte activitati: ne jucam, dansam, cantam, tipam. Este foarte atrasa de tot ceea ce descopera zilnic, noi ne dorim sa ii aratam cat mai multe lucruri", a mai spus Adelina Pestritu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adelina pestritu Adelina pestritu crestere copil Adelina pestritu fetita

Articole recomandate

Citeste si despre