Dannii Minogue vrea un copil


Dannii si sora sa mai mare, Kylie Australiana pare sa nu isi fi gasit fericirea alaturi de Jeremy Garamond.

Cantareata australiana Dannii Minogue, sora mult mai celebrei Kylie, isi doreste foarte mult sa intemeieze o familie. Acest gand a prins radacini dupa ce Kylie a fost diagnosticata cu cancer la san, fapt ce a facut-o pe Dannii sa vrea sa nu mai iroseasca timp pretios, pentru ca "viata poate oferi surprize nepla cute", dupa cum ea insasi a afirmat.

In varsta de 33 de ani, Dannii parea sasi fi gasit fericirea alaturi die pilotul de Formula 1 Jacques Villeneuve, insa relatia s-a incheiat dupa circa trei ani. Apoi, un actor francez, Jeremy Garamond, a fost cel cu care s-a iubit aproape un an, insa nici relatia cu acesta nu s-a concretizat intr-o casnicie.

Ar vrea sa adopte.

Cum nu gaseste un barbat pe masura pretentiilor sale, Dannii se gandeste din ce in ce mai mult la o eventuala adoptie. "Iubesc copiii si imi doresc foarte mult unul, dar, in afara de faptul ca sunt foarte ocupata, nici nu gasesc un barbat cu care sa pot intemeia o familie, a declarat Dannii. Un prieten apropiat al cantaretei a afirmat ca o tenteaza ideea adoptiei deoarece sufera foarte tare cand vede atatia copii abandonati.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul