Dana Rogoz, prima imagine cu fetita ei: "Ea este Lia"

/ / Modificat: 2020-06-01
Dana Rogoz, prima imagine cu fetita ei:

Dana Rogoz a devenit mamica pentru a doua oara pe 20 mai. Actrita a adus pe lume o fetita si este extrem de fericita. Daca pana acum a preferat sa o tina departe de publicul sau pe noua minune din viata ei, astazi Dana a publicat pe contul sau de socializare prima fotografie cu chipul fetitei sale. 

Astfel, de 1 Iunie, Ziua Copilului, Dana a prezentat-o admiratorilor sai pe Lia. Micuta este adorabila.

 „Ea este Lia Elena. Iar aceasta este chiar prima fotografie pe care Radu i-a facut-o cand ne-am intors acasa de la maternitate, in a treia ei zi de viata. Nu pot descrie in cuvinte bucuria care imi sufoca pieptul, azi, de 1 iunie, ca mama de doi copii. La multi ani, minunilor!”, a scris Dana Rogoz pe Instagram, in dreptul fotografiei cu micuta Lia Elena, facandu-le in acelasi timp tuturor copiilor o urare.

dana rogoz fetita

Dana Rogoz este casatorita cu Radu Dragomir, cu care traieste o frumoasa poveste de dragoste de 16 ani. Regizorul Radu Dragomir si-a parasit prima partenera de viata, Ozana Oancea, pentru a forma un cuplu cu Dana Rogoz. Cei doi s-au casatorit in 2012, iar din mariajul lor a rezultat un baietel pe nume Vlad si o fetita care a venit pe lume pe 20 mai. Sotul actritei mai are un copil din casnicia anterioara, pe Barbu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre