Dana Rogoz, despre gandurile pe care le-a avut inainte de a deveni mama."Plangeam mereu"

/ / Modificat: 2019-05-10
Dana Rogoz, despre gandurile pe care le-a avut inainte de a deveni mama.

Dana Rogoz a facut o marturisire referitoare la felul cum gandea inainte de a deveni mama. Ea a spus ca nu se simtea suficient de buna pentru a aduce pe lume un copil.

Traia un sentiment de neimplinire, atunci cand trecea in revista realizarile sale.

Acum actrita si-a schimbat radical viziunea in ceea ce priveste maternitatea.

"Nu stiu cum o sa va sune asta. Cu vreo cativa ani inainte sa raman insarcinata, plangeam gandindu-ma ca nu e ok sa fiu mama inainte sa am realizari de care sa fiu atat eu mandra, cat si copilul meu, atunci cand va creste. Acum evident ca, in ceea ce priveste maternitatea, simt complet diferit lucrurile. Dar la momentul acela, sentimentul de neimplinire, de neajuns, de «nu sunt suficient de buna», era cat se poate de clar", s-a confesat actrita pe blogul sau.

Dana Rogoz mai marturiseste ca are pretentii si asteptari foarte mari de la ea, pentru ca intotdeauna exista loc de "mai bine".

"Am avut tot timpul asteptari mari de la mine. Nu stiu daca voi simti vreodata ca mi-am atins potentialul, ala care mi s-a dat. Adica sa zic impacata ca «da, domne, am fost in momentul X suficient de buna». Mereu va ramane locul de «mai bine», loc de «mai buna de atat»", a mai scris vedeta.

Dana Rogoz este casatorita cu regizorul Radu Dragomir si sunt parintii unui baietel, Vald, in varsta de 5 ani.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dana rogoz

Articole recomandate

Citeste si despre