Dana Razboiu, despre bataile din copilarie: "Ii spunea sa nu-mi mai dea in cap ca sa nu ma tampeasca"

/ / Modificat: 2020-02-17
Dana Razboiu, despre bataile din copilarie:

Dana Razboiu a fost una dintre cele mai de succes prezentatoare de stiri. Insa, pe plan personal lucrurile nu au decurs asa cum si-ar fi dorit. Ea are doua divorturi la activ si doi copii de care are grija. 

Dana Razboiu a marturisit ca nici in copilarie nu a avut o viata foarte usoara. Tatal sau a terminat Dreptul si a lucrat in politie, iar mama era maistru instructor la o scoala din Arad. 

"Ii spunea tatalui sa nu ma mai loveasca in cap ca sa nu ma tampeasca"

Fosta prezentatoare nu a uitat nici acum bataile incasate de la tatal sau, fiind nevoita sa faca terapie pentru a scapa de aceste traume.

"Eu nu am trait intr-un mediu foarte iubitor acasa, era o familie disfunctionala, asa cum sunt foarte multe altele in Romania.

Parintii se certau, bataia era ceva uzual… Mama ii spunea tatalui meu sa nu ma mai loveasca in cap ca sa nu ma tampeasca. Genul de familie din care vrei sa fugi. Intr-un fel m-a ajutat asta pentru ca am asteptat sa fac 18 ani ca sa plec de acasa. Nu e placut pentru ca asta lasa traume. Dupa aceea am facut multe ore de terapie ca sa scap de aceste traume. Cred ca de asta am si dat la psihologie," a marturisit Dana Razboiu pentru Life.ro.

L-a acuzat pe primul sot de agresiune fizica

Dana Razboiu nu a avut prea mult noroc nici in dragoste. Aceasta a fost casatorita prima data cu fostul ministru al Sanatatii, Ovidiu Branzan. Casnicia lor s-a incheiat destul de urat, dupa ce, in 2005, l-a acuzat pe demnitar de agresiune fizica. "Mentionez ca acesta m-a lovit de mai multe ori cu pumnii si picioarele," scria stirista in plangerea facuta la Politie.

Desi avea un copil mic, a divortat si a incercat sa-si refaca viata. 

Dana Razboiu a crezut ca isi va gasi linistea alaturi de Bogdan Enoiu, dar dupa un mariaj care a durat zece ani si din care a rezultat un copil, a spus din nou stop, neacceptand sa mai fie nefericita. 

"Pentru mine, e o mare realizare faptul ca am putut sa spun "stop!" Cred ca cinci ani de zile am tot incercat, si pentru mine e un mare succes," spunea Dana Razboiu dupa divortul de cel de-al doilea sot.

Sursa: life.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Traume

Articole recomandate

Citeste si despre