Dana Nalbaru, despre fetita de etnie roma pe care a adoptat-o. "Eu nu sunt rasista"

/ / Modificat: 2018-11-20
Dana Nalbaru, despre fetita de etnie roma pe care a adoptat-o.

Dana Nalbaru, fosta membra a trupei Hi-Q, este casatorita cu actorul Dragos Bucur de 13 ani. Ei au doi copii biologici, Sofia (11 ania) si Kadri (3 ani), iar in urma cu un an au ales sa adopte o fetita de etnie roma, in varsta de 6 ani.

Cantareata a vorbit despre acest subiect, mai ales ca au existat persoane care au intrebat-o de ce a adoptat un copil, in conditiile in care mai avea doi. Aceasta a dezvaluit ca a fost o dorinta mai veche, dinainte de a-l avea pe Kadri.

"Ne-am dorit sa facem un bine real. Am simtit nevoia sa salvez viata cuiva, oricat de lipsit de modestie suna lucrul asta", a spus cantareata, pentru Adevarul.

Dana Nalbaru a povestit cum si de ce a ales-o pe micuta Roxana.

"Am accesat lista copiilor greu adoptabili, lista copiilor pe care nu-i vrea nimeni. Am vazut-o si in patru luni ne-am cunoscut. La cateva saptamani dupa ce ne-am vazut a venit la noi si a ramas. A fost ceva emotionant pentru fiecare dintre noi, insa pentru ea cel mai mult. La momentul respectiv nu mi-am dat seama, dar a fost extrem de emotionata si disperata sa vina cu noi. A fost fain - era pieptanata, avea o rochita roz, se bataia, dansa. E foarte draguta Roxana. Si e foarte puternica, mult mai puternica decat orice om am cunoscut vreodata", a marturisit Dana Nalbaru.

"Eu nu sunt rasista"

Cantareata si sotul ei nu au bagat deloc in seama prejudecatile oamenilor din jur, fata de etnia din care provine fetita.

"Noi nu ne-am temut de nimic. Eu nu sunt rasista, nu ma intereseaza ce cred oamenii din jur. Am incredere ca impreuna cu Dragos o sa reusim sa o pregatim pentru viata. Ea a facut niste progrese extraordinare. Are 6 ani, a trecut prin niste lucruri foarte grele. O admir pentru cum este si pentru taria pe care o are. Acum merge la scoala, si-a facut prieteni, e pe un drum extraordinar de bun. Chiar suntem mandri de ea," a povestit Dana Nalbaru.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dana nalbaru Dana nalbaru copii Adoptie

Articole recomandate

Citeste si despre