Dana Budeanu, atac la femeile insarcinate si la cele din grupurile de mame: "De ce faceti copii, ma?!

/ / Modificat: 2020-01-28
Dana Budeanu, atac la femeile insarcinate si la cele din grupurile de mame:


Criticul de moda, Dana Budeanu, a iesit din nou la atac pe canalul sau de Youtube. De data aceasta le-a luat la tinta pe femeile insarcinate care acumuleaza multe kilograme in cele 9 luni de sarcina. Ea a spus ca ajung sa se ingrase din cauza alimentatiei necorespunzatoare. 

"Toate femeile insarcinate sunt frumoase. Nu! Cum?! Si porcii aia de 120 de kilograme sunt frumosi? Balenele alea ucigase de 120 de kilograme sunt frumoase? De ce sunteti ipocrite? Toate alea care li se face nasul atat radiaza? Radiaza porcul? Nu inteleg efectiv.

Nu retii nimic cand esti insarcinata. Retii doar ce vrei. Adica frigiderul… il inghiti! Cat bagi atat retii," a spus Dana Budeanu.

"Bai, ametitelor, vreau sa stiu si eu: de ce faceti, ma, copii?" 

Criticul a vorbit si despre forumurile de mamici, pe care le considera un fel de secte in care se strang toate "imbecilele," care isi dau cu parerea, fie ca se pricep sau nu.

"Aceasta secta de femei care, de vreo 15 ani incoace raman insarcinate, nasc, sunt mame cum n-au mai fost altele inaintea lor, care functioneaza in aceste grupuri, forumuri de psihopate 24/24. Totul se face pe aceste forumuri din care ele isi dau cu parerea si-si iau parerile. Totul e pe aceste forumuri, care au dus la crearea unei psihoze generale si a unei stari complet anormale despre ce inseamna sa fii mama.

Bai, ametitelor, vreau sa stiu si eu: de ce faceti, ma, copii? De ce faceti copii daca e asa o drama? Daca nici nu stiti ce pampers sa-i luati, daca nu stiti nimic, daca stati si vorbiti intre voi orice... De ce faceti?

Nu toate femeile sunt facute sa fie mame si unele dintre cele mai misto femei sunt alea care inteleg asta si nu fac copii. Copiii nu se fac ca trebuie, ca asa e normal in societate, ca asa vor parintii, ca vrea el si nu vrea ea, ca vrea ea si nu vrea el. Nu se fac ca trebuie copiii, ca de asta e nenorocirea, ca niste imbecile ca voi nasc! Voi nu trebuie sa nasteti daca pentru voi este un cosmar tot ceea ce se intampla de cand ramaneti insarcinate pana muriti. Si ne dati noua o societate plina de fatalai si imbecile, ca voi ii cresteti. Astea sunt noile mame, niste psihopate care traiti efectiv in aceste demente," a mai zis Dana Budeanu.

"Sa se dea lege: fatalaul sa fie luat in armata noua luni!"

Danei Budeanu este de parere ca ar trebui sa se dea o lege ca in cele noua luni in care femeia este insarcinata, barbatul sa fie trimis in armata.

"M-am gandit la o solutie pentru astia care raman ele gravide si incepe jihadul: cand raman astea gravide, e momentul ca sa scapati de toti mafiotii. Sa se dea lege: fatalaul sa fie luat in armata noua luni! Las-o pe ea sa stea cu mami, cu imbecilele celelalte, cu alea de pe forumuri, ca ea oricum nu mai e cu tine, boule, e cu alea de pe forumuri! Viata in cuplu s-a terminat cand ea ramane insarcinata. Ea traieste cu alea, e in secta. Sa se dea lege: bai, fatalailor, a ramas aia gravida, pe tine sa te ia in armata, ba, baiatule! Ai scăpat noua luni de teroare," a mai afirmat Dana Budeanu. (vezi aici clipul).

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dana budeanu Femei insarcinate

Articole recomandate

Citeste si despre