Cum isi alinta Printul Harry viitorul bebelus

/ / Modificat: 2018-10-30
Cum isi alinta Printul Harry viitorul bebelus

Una dintre regulile Casei Regale britanice interzice dezvaluirea sexului bebelusului inainte de a se naste. Este si cazul Ducilor de Sussex, care in aprilie vor deveni pentru prima data parinti. Fanii lor, dar si casele de pariuri se intrec in pronosticuri cu privire la sexul copilului.

Aflati in primul lor turneu regal, Meghan Markle si Printul Harry au avut parte de o intamplare haioasa. La una dintre intalnirile pe care le-au avut in Insulele Fiji, cei doi au fost felicitati pentru copil. Un student le-a transmis foarte sigur pe el: "Prevad ca va fi baiat". La auzul previziunii, Printul Harry a zambit si i-a raspuns: "Toata lumea prevede ca va fi fata.”

Nu a fost prima previziune de acest fel. La Sidney, cineva din public i-a prezis ca va fi fetita.

Este foarte probabil ca acest pronostic sa se indeplineasca, mai ales ca anul trecut Pisica Phoenix, recunoscuta datorita previziunilor facute de-a lungul timpului, a ales bolul roz in defavoarea celui albastru atunci cand a trebuit sa aleaga ce sex va avea bebelusul pe care-l vor avea Printul Harry si Meghan Markle.

Cum isi alinta Printul Harry viitorul copil

Noua Zeelenda este ultima oprire din turneul regal al Ducilor de Sussex. In cadrul unui discurs, Printul Harry a dezvaluit care este numele de alint al bebelusului care se află pe drum. Acesta l-a numit "our little bump"(n.r.-micul nostru balonas):

"Eu, sotia mea si micul nostru balonas, suntem foarte incantati sa fim aici. Aducem binecuvantare din partea bunicii mele, Regina Elisabeta, si din partea familiei noastre", a transmis Printul Harry.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Printul harry Bebelusi Meghan markle sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre