Cum ar reactiona Andreea Marin, daca la 18 ani, fiica sa ar vrea sa mearga in club

/ / Modificat: 2019-07-03
Cum ar reactiona Andreea Marin, daca la 18 ani, fiica sa ar vrea sa mearga in club

Andreea Marin este o femeie implinita. Ii merge foarte bine in viata personala si se mandreste cu fiica sa, Violeta.

Pustoaica invata la o scoala de renume din Bucuresti, in limba engleza si este premianta. Cele doua au o relatie foarte apropiata si vorbesc despre ocrice subiect.

Andreea Marin este, insa, mai reticenta atunci cand vina vorba de distractia in cluburi, la mare cautare in randul tinerilor, si a dezvaluit cum ar reactiona daca la varsta de 18 ani, Violeta ar vrea sa mearga in club.

"Sunt refractara, recunosc! Sunt mai mult decat refractara, nu imi place ce se intampla acolo, nu am siguranta ca lucrurile sunt pe directia buna. Eu cred ca exista alte variante de distractie. Impreuna cu prietenii, bineinteles!

Violeta iese la film cu prietenii. Noi, parintii, suntem cei ce ii ducem pana acolo si ii aducem si acasa", a spus Andreea Marin pentru VIVA!

Fiica Andreei Marin, studiaza in limba engleza

Vedeta s-a laudat si cu performantele pe care fiica sa le are la scoala.

"A terminat cu nota 10 pe linie anul. Are nota maxima, pe linie. Face scoala in limba engleza, face si limba romana, dar toate sunt studiate in limba engleza. E foarte ambitioasa si ma bucura lucrul acesta. E la fel de buna la toate, dar va trebui sa aleaga. O vad inclinata spre actorie", a mai dezvaluit Andreea Marin.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea marin Andreea marin copil Andreea marin si fiica sa

Articole recomandate

Citeste si despre