Cum a slabit Alessandra Stoicescu dupa doar o luna de la nastere

/ / Modificat: 2019-09-06
Cum a slabit Alessandra Stoicescu dupa doar o luna de la nastere

La o luna de la nastere, Alessandra Stoicescu este in culmea fericirii, descoperind ce inseamna sa fii mama si in acelasi timp calatorind si facandu-si programul cu sotul ei ca inainte, doar ca acum in trei.

alessandra1

Prima excursie a Sarei a fost la munte, pentru un aer curat si pentru a scapa de canicula din Capitala. Apoi, Sara abia si-a revazut camera de acasa pentru doua zile, ca a plecat cu parintii la mare, pentru o a doua vacanta, unde i-a placut foarte mult.

„Ma uit la Sara fascinata si indragostita... ii iubesc fiecare gest si fiecare suparare. Iar zambetul ei ma topeste! O si vad crescand si stiind totul mai bine ca mine... as pastra fiecare clipa mai mult, dar in aceeasi masura as si alerga in timp sa o vad mai repede mergand si vorbind. E un paradox al iubirii fara limite...”, declara Sandra, care a nascut la 43 de ani.

alessandra2

Iar pentru ca viata in fata camerelor de televiziune o impune, Alessandra s-a ocupat si de ea, nu doar de micuta Sara:

„Am slabit 10 kg la iesirea din maternitate, dar mai am pana sa imi revin complet. Fiind cezariana, miscare intensa pot face doar dupa 6 saptamani, dar masaj/drenaj limfatic fac aproape zilnic. Alaptez, asa ca nu pot sa tin inca un regim mai drastic, dar mananc echilibrat, sanatos, produse naturale si bio. Retentia de apa e principalul meu inamic, dar ies invingatoare cu siguranta. In curand am sa incep sa merg la inot si sa fac un program de gimnastica in apa, este foarte eficient”, spune Sandra, hotarata sa isi revina complet in cel mai scurt timp, astfel incat o vom revedea la TV in cea mai buna forma.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Alessandra stoicescu

Articole recomandate

Citeste si despre