Cum a slabit Adelina Pestritu 11 kilograme dupa nastere in timp-record

/ / Modificat: 2018-10-17
Cum a slabit Adelina Pestritu 11 kilograme dupa nastere in timp-record

Marea problema a tuturor femeilor dupa nastere este silueta. Toate isi doresc sa scape cat mai rapid de kilogramele acumulate in cele 9 luni de sarcina. Este si cazul Adelinei Pestritu, mai ales ca vedeta se afla mai mereu in fata camerelor de filmat.

Fosta prezentatoare s-a ingrasat 14 kg in sarcina, dar a reusit sa slabeasca spectaculos, fara sa mearga la vreun nutritionist. Ea si-a conceput singura dieta, numita de ea "somodieta". 

Ce a mancat Adelina Pestritu pentru a slabi

Vedeta a dezvaluit ca regimul la care a apelat este unul restrictiv, dar asa a scapat, in doar doua luni, de 11 kg si de aspectul de coaja de portocala aparut in urma sarcinii. 

"Nu am apelat la niciun nutritionist celebru. Am consumat numai somon cu broccoli si salata verde cu lamaie si putin ulei de masline. Nu pot spune ca este varianta corecta pentru ca organismul are nevoie si de grasimi, carbohidrati si chiar si de putin zahar, dar la mine a dat rezultate," a spus Adelina Pestritu. 

Proaspata mamica a declarat, insa, razboi dulciurilor si a marturisit ca nu mai stie ce gust are o prajitura. 

"In aproape doua luni am mancat doar doua clatite cu zaharina care se pune in cafeaua de dimineata. Chiar ma declar surprinsa ca nu am pofta de altceva. Ma simt bine, mai ales cand vad ca apar si rezultatele. Pe langa grasimea pe care o dau jos, scap si de aspectul cojii de portocala, mai exact apa retinuta in aceasta perioada. Mi-au mai ramas doar 3 kg in plus, dar le voi veni curand de hac. Somonul imi este aliat," a scris Adelina Pestritu pe blogul sau.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adelina pestritu Dieta Sarcina Slabit

Articole recomandate

Citeste si despre