Cum a reactionat sotul Ancai Serea cand a aflat ca este insarcinata a sasea oara

| | Modificat: 2019-04-30 09:59:56

Anca Serea (38 ani) va fi mamica pentru a sasea oara. Ea va aduce pe lume o fetita, pe care o va chema Leeah. Aceasta a marturisit ca si-a dorit foarte mult sa mai aiba un copil. Asta in ciuda faptului ca multi au criticat-o ca face al saselea copil.

Nici sotul sau, Adi Sana, nu a fost luat prin surpindere de marea veste. 

serea"Nu a fost necesar sa-i dau vestea dupa un anumit scenariu pentru ca stiam, simteam amandoi ca minunea s-a intamplat, cu atat mai mult cu cat pe amandoi ne incanta ideea unui nou membru in familie si-l asteptam in fiecare luna. Nu am fost luati prin surprindere, dar emotiile au fost de fiecare data la fel de intense. Copiii isi mai doreau un fratior si am avut grija sa-i obisnuiesc cu aceasta idee si abia asteapta sa o cunoasca pe Leeah," a dezvaluit Anca Serea pentru Unica. 

Taguri Anca serea Sarcina Sase copii

Articole recomandate

Regaseste-ți calmul natural! Distonoplant - Formula antistres.
Regaseste-ți calmul natural! Distonoplant - Formula antistres.

Produs natural 100%. Calmeaza starile anxioase, depresive. Rezultate de la primele administrari.

Biomicin Forte - antibiotic natural.
Biomicin Forte - antibiotic natural.

Antibacterian natural impotriva infecțiilor respiratorii. Formula pe baza de uleiuri esențiale pentru eliminarea bacteriilor de la nivelul tractului respirator. Acționeaza si impotriva bacteriilor rezistente la antibiotice.

Regaseste starea de calm in situații de stres.
Regaseste starea de calm in situații de stres.

Ulei Distonoplant de la Fares, formula complexa din 9 uleiuri esențiale obținute din plante medicinale, favorizeaza instalarea starii de relaxare fara a produce somnolența.

Citeste si despre