Cristina Siscanu, declaratie soc despre fosta sotie a lui Madalin Ionescu. "Pentru mine este un mister"

/ / Modificat: 2019-10-16
Cristina Siscanu, declaratie soc despre fosta sotie a lui Madalin Ionescu.

Dupa o casatorie de 14 ani, Madalin Ionescu a divortat si si-a refacut vioata alaturi de Cristina Siscanu. Cei doi au fetota in varsta de trei ani. Din mariajul cu prima sotia, fostul prezentator mai are doi copii, Stefania (23 ani) si Filip (16 ani), aflati in grija sa. 

Intrebata despre viata cu trei copiii, Cristina Siscanu a marturisit ca nu este foarte usor, dar este fericita pentru ca, in ciuda diferentei de varsta dintre ei, acestia sunt extrem de uniti si se iubesc foarte mult.

"Este frumoasa viata cu toti cei trei copii, Stefania, Filip si Petra. Nu este usor pentru noi insa, pentru ca intreaga responsabilitate este pe umerii nostri. Eu si Madalin ne-am ocupat de tot, inclusiv de educarea emotionala a Stefaniei si a lui Filip," a spus Cristina Siscanu.

"Pentru mine este un mister"

Sotia lui Madalin Ionescu a vorbit si despre relatia dintrei copiii fostului prezentator si mama lor. Se pare ca acestia nu au o legatura prea stransa cu cea care le-a dat viata, nefiind prea interesat de ei. 

"Mama lor nu s-a implicat deloc. Ii vede pe Stefania si pe Filip de cinci ori pe an poate, la mall. Aceasta este relatia dintre ei...Pentru mine este un mister, eu nu as putea sa am o astfel de legatura cu copilul meu. Nici nu mai are sens sa discutam despre acest aspect, nu mai are rost. V-am spus, se vad de patru-cinci ori pe an undeva in oras," a marturisit Cristina Siscanu.

Fiul lui Madalin Ionescu a fost diagnosticat cu probleme neurologice si este dependent de insotitor. "El nu prea mai poate fi ajutat. Cand ai neuronii prajiti, ce sa mai faci?," spune cu durere fostul prezentator

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cristina siscanu Madalin ionescu

Articole recomandate

Citeste si despre