Courtney Love este insarcinata
 

Rockerita Courtney Love este insarcinata, iar tatal copilului pare a fi actorul britanic Steve Coogan, informeaza RomNET. Vaduva lui Kurt Cobain, in varsta de 41 de ani, a descoperit ca este gravida in urma cu trei zile, folosind un test de sarcina.

"Da, sunt insarcinata, dar nu vreau sa vorbesc despre relatia mea cu Steve Coogan", a declarat Courtney. Un prieten al cantaretei spune ca bebelusul ar fi putut fi conceput in timpul unei aventuri de doua saptamani, la hotelul Sunset Marquis din West Hollywood.

Sarcina vine la un moment cat se poate de nepotrivit, in conditiile in care rockerita, care are deja o fiica de 11 ani, pe Frances Bean, din casatoria cu Cobain, tocmai a fost inscrisa intr-un program de dezintoxicare de 28 de zile. Ea a fost condamnata sa se supuna unui program de reabilitare saptamana trecuta deoarece nu a reusit sa stea departe de droguri in timp ce fusese eliberata pentru o perioada de proba.


Love este acuzata in trei dosare diferite, pentru consum de droguri si agresiuni, si isi va primi condamnarile pe 16 septembrie. "Nu a luat inca nici o decizie referitoare la sarcina", a precizat amicul lui Love. Noul iubit al vedetei, Steve Coogan, a divortat luna trecuta dupa un mariaj de 16 luni cu Caroline Hickman.

Sursa: Cronica Rom ana

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul