Cosmarul lui Kylie Minogue, cel care i-a rapit sansa de a fi mama

/ / Modificat: 2020-01-20
Cosmarul lui Kylie Minogue, cel care i-a rapit sansa de a fi mama

Este celebra in toata lumea, dar asta nu a ajutat-o sa scape de cea mai mare cumpana a vietii sale. Cantareata a suferit de cancer la san. Avea doar 36 de ani in 2005, cand a descoperit ca sufera de aceasta cumplita maladie.

Initial, medicii i-au spus ca este sanatoasa si nu trebuie sa-si faca griji. Cateva saptamani mai tarziu, artista avea sa descopere, la o simpla palpare, un nodul. 

"Faptul ca cineva poarta halat alb si dispune de tot soiul de instrumente medicale nu inseamna neaparat ca e atotstiutor si are dreptate cu tot ce spune," a povestit Kylie Minogue la Ellen Degeneres Show dupa aflarea diagnosticului, incurajand femeile sa ceara o a doua opinie daca simt ca ceva este in neregula.

Kylie a urmat un an de tratament, cu mastectomie partiala pentru inlaturarea tumorei maligne, urmata de opt luni de chimio si radio terapie. Solista a marturist ca a fost o experienta traumatizanta si a comparat chimioterapia cu efectele unei bombe nucleare asupra organismului.

Boala i-a rapit sanasa de a fi mama

La 15 ani distanta de la acea experienta, Kylie s-a vindecat complet, dar boala i-a rapit sansa de a deveni mama, asa cum visa.

 "Mi-ar placea la nebunie sa am un copil al meu, dar nu cred ca se va intampla vreodata. Dupa toate prin cate am trecut, ma refer la tratamentul anti-cancer, nu cred ca mai pot concepe," dezvaluia Kylie Minogue in 2011 pentru revista Grazia. 

Ajunsa la varsta de 51 de ani, Kylie Minogue se bucura de statul de matusa, datorita surorii ei care are doi copii.

"Anumite lucruri, pur si simplu, nu sunt scrise pentru mine. Nu poti sa ai totul. Asadar, prefer sa ma concentrez pe lucrurile pe care le am in loc de lucrurile pe care nu le am," a spus artista australiana, potrivit Daily Mail.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cancer san Mama

Articole recomandate

Citeste si despre