Cora ofera copiilor Fun Science in octombrie, luna aniversara

| | Modificat: 2005-09-30 10:06:43

Luna octombrie este cunoscuta ca fiind luna aniversara a Hypermarketului Cora. In acest an Cora deschide al doilea Hypermarket in zona Lujerului. Cu aceasta ocazie, in fiecare sambata si duminica intre orele 12-16, in Cora Pantelimon si Lujerului, copiii vor putea sa participe la spectacolele stiintifice prezentate de " Profesorul Trasnit " de la Fun Science.

Desfasurat sub sloganul " Hypermarket Cora, hyper aniversare, hyper deschidere ", programul da posibilitatea copiilor sa constate ca stiinta e surprinzatoare, spectaculoasa si, in egala masura, distractiva.

Asa cum ne-a obisnuit, Hypermarket Cora isi sarbatoreste in octombrie aniversarea. In acest an este dubla aniversare: la doi ani de la deschiderea Cora Pantelimon se deschide al doilea Hypermarket in zona Lujerului.Alaturi de hyper reduceri de preturi, Cora face copiilor o hyper oferta: pentru prima data in Bucuresti, ei se vor intalni cu " Profesorul Trasnit " de la Fun Science impreuna cu care vor efectua zeci de experimente stiintifice surprinzatoare si spectaculoase.

Intre 01 si 30 Octombrie, in fiecare sambata si duminica intre orele 12 si 16, ei vor afla ce este sublimarea si cum se manifesta gheata carbonnica, vor confectiona submarine si vor intelege efectul variatiei de densitate, vor produce cu mainile lor pasta de dinti si vor afla care este efectul cariilor, vor simula o alunecare de teren si vor deduce cum sa protejam solul, se vor juca de-a animalele si vor intelege cum functioneaza un ecosistem si multe altele.

Prin aceasta actiune, Cora ridica si mai mult standardul activitatilor de divertisment, prin utilizarea unor programe moderne, interactive, in cadrul carora copiii invata jucandu-se, fara sa realizeze ca o fac.

Fun Science este o franciza europeana, lider in divertismentul educativ pentru copiii de 4-14 ani.

Dupa 12 ani de la infiintare si sute de francizati in intreaga lume, Fun Science este prezenta si in Romania prin Fun Science System.

Specializata in crearea de evenimente cu continut stiintific, Fun Science organizeaza ateliere si spectacole distractiv-educative in scoli, gradinite, asezaminte speciale, centre comerciale, festivaluri, campanii de educatie sociala si publicitare, petreceri private si corporative, etc.

Programele sale, atingand toate domeniile stiintei, sunt grupate pe domenii largi de interes: protectia mediului, igiena, diminuarea riscurilor de accidente casnice, protectia animalelor, reciclarea si selectarea deseurilor, prevenirea dependentei de tutun, alcool si droguri, fizica, chimie, matematica, astronomie, noi tehnologii, etc.

Utilizand metode novatoare de prezentare, combinate cu tehnici dramatice si mult umor, workshop-urile Fun Science isi propun sa creeze distractie si, in acelasi timp, sa puna in contact copiii, prin intermediul experimentelor, cu efectele diferitelor fenomene din lumea ce-i inconjoara.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA