Cine e femeia parasita de Printul William cand s-a indragostit de Kate?

/ / Modificat: 2019-01-27
Cine e femeia parasita de Printul William cand s-a indragostit de Kate?

Relatia dintre Printul William si Kate Middleton nu a pornit tocmai cu dreptul! Desi a fost dragoste la prima vedere, amandoi erau implicati in alte relatii amoroase la momentul respectiv.

Putini stiu ca la momentul in care actualii Ducii de Cambridge si-au inceput relatia, Kate era intr-o relatie cu un alt barbat, pe care, insa, l-a parasit ulterior pentru viitorul Rege al Marii Britanii. Surprinzator e ca nici William nu era tocmai liber cand a vazut-o pe Kate defiland in deja - celebra rochie-plasa si s-a indragostit de ea.

Cu cine avea o relatie Printul William, la acea vreme? Cu o alta colega de facultate, pe nume Carley Massy-Birch. Cei doi s-au cuplat in timpul primului semestru, iar William a fost cucerit de latura populara a lui Carley.

”Sunt o fata de la tara. Cred ca asta a fost ce ne-a legat. William era cu un an mai mare si s-a intamplat sa ne intalnim pe holurile St. Andrews. Era un spatiu mult prea ingust incat sa nu-l intalnesti. (...) Ne-am inteles bine si cred ca ne-am fi inteles la fel de bine si daca nu era nicio implicatie romantica. A fost o chestie care se-ntampla pur si simplu in facultate, o romanta obisnuita.”, a declarat, peste ani, Carley.

Citeste continuarea pe Kfetele.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Printul william Kate middleton William si kate

Articole recomandate

Citeste si despre