Chin de o luna pentru fetita Cristinei Siscanu din cauza unei infectii. Medicii nu au gasit niciun tratament

/ / Modificat: 2018-11-28
Chin de o luna pentru fetita Cristinei Siscanu din cauza unei infectii. Medicii nu au gasit niciun tratament

Fetita lui Madalin Ionescu si a Cristinei Siscanu, Petra, in varsta de un an si jumatate, s-a chinuit timp de o luna, din cauza unei infectii la deget si niciun medic nu a gasit remediul. 

"Petra a avut o problema la un degetel. A facut o infectie la o unghie, un lucru care se intampla destul de des la bebelusilor, pentru ca stau mereu cu mainile in gura, intr-un mediu umed. Initial, am crezut ca nu este nimic grav si o sa se rezolve totul fara bataie de cap, dar spre disperarea mea si a lui Madalin, cu trecerea timpului, situaţia s-a agravat. Mai mult, nici nu stiam ce sa mai fac, mai ales cand o vedeam plangand,” a povestit Cristina Siscanu pentru wowbiz.

"Medicii nu au gasit un tratamentul vindecator"

Micuta Petra a avut de suferit timp de o luna, pentru ca medicii nu au reusit sa gaseasca remediul care sa o scape de infectie. 

"Un doctor mi-a zis ca trebuie sa-i faca anestezie generala ca sa se uite bine la deget, pentru ca un copil nu sta cuminte, da din maini...Am crezut ca lesin cand am auzit. Mi-am zis ca trebuie neaparat sa găsesc un remediu si pana la urma cineva mi-a recomandat o crema pentru uz veterinar. I-am aplicat-o, iar a doua zi era mult mai bine, dupa ce atatea saptamani m-am chinuit cu toate parerile, cu toate sfaturile...Ii multumesc lui Dumnezeu ca Petra a scapat de problema asta," a spus Cristina Siscanu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cristina siscanu Fetita

Articole recomandate

Citeste si despre